Bond University

Opiskelu Gold Coastilla

Bond University on yksityinen, voittoa tavoittelematon yliopisto, joka sijaitsee Gold Coastilla, Queenslandin osavaltiossa Australiassa.

Gold Coast

Puolen miljoonan asukkaan Gold Coast sijaitsee Australian itärannikolla, 80 kilometrin päässä Brisbanesta. Täällä asuessasi pääset nauttimaan moderneistä hyödykkeistä, viihteestä ja jännityksestä, joita kaupunkielämä tarjoaa, mutta myös kansainvälisen rantalomakohteen rentoudesta.

Bond Univeristyn kampusalue

Bondin yliopiston kampus sijaitsee Queenslandin Gold Coastin Robinassa. Alueella on monia valtavia opintorakennuksia sekä teköjärvi, jota reunustavat opiskelijaravintolat, kahvilat ja baarit.

Kampuksella on erittäin monipuoliset urheilumahdollisuudet aina squashista golffiin. Saunakin löytyy. Palveluita tarjoavat posti, yliopiston kirjakauppa, pankki sekä matkatoimisto.

Kampus sijaitsee vain viiden minuutin ajomatkan päässä rannalta, sekä 10 minuutin ajomatkan päässä Australian kahdesta suurimmasta ostoskeskuksesta.

Asuminen

Yliopisto tarjoaa monenlaisia asumisvaihtoehtoja sekä kampuksella että sen ulkopuolella. Kampuksella on motellityylisiä huoneita, soluasuntoja, yhden hengen huoneita (jaetut WC:t ja keittiöt) sekä bungaloweja. Kampuksen ulkopuolella on tarjolla isäntäperhemajoitusta sekä erilaisia vuokra-asuntoja yliopiston läheisyydessä.

Liikenne

Gold Coastin alueella liikennöi Surfside Buslines -bussiyhtiö. Bussit kulkevat säännöllisesti ja ovat mukavia sekä ilmastoituja. Kuljettajat ovat äärimmäisen ystävällisiä ja haluavat aina auttaa sinua pääsemään kohteeseesi helposti.

Ilmasto

Gold Coastin subtrooppinen ilmasto on lämmin ympäri vuoden. Lämpötila pysyttelee aina 20-30 asteessa. Toukokuusta syyskuuhun on hieman viileämpää ja vähäsateisempaa kuin lokakuusta huhtikuuhun.

Valmiina seikkailuun? Sinä ja Bond University?
Ota yhteyttä
Ota yhteyttä