Bond University

Bond University kampus
 

Opiskelu Bond Universityssä

Bond University sijaitsee fantastisen upealla paikalla, Gold Coastilla – opiskele ja asu siellä missä muut käyvät vain lomalla! Kerää energiaa opintoihin surffaamalla ja auringossa lekottelemalla.

Bond University

Bond University sijaitsee jopa australialaisen mittapuun mukaan huippupaikalla. Noin puolen miljoonan asukkaan Gold Coast tarjoaa miellyttävän lämpimät olosuhteet vuoden ympäri, ja siitä onkin muodostunut australialaisten suosima lomakeskus. Kuuluisin hiekkaranta on Surfers Paradise, joka on niin ranta- kuin viihde-elämän keskus. Lisäksi tarjolla on useita laadukkaita ostoskeskuksia sekä teemapuistoja.

Yliopiston kampusalueet sijaitsevat 15 minuutin matkan päässä sisämaassa, jossa voi kokea hieman erilaista Gold Coastia, poissa turistien kulkureiteiltä.

Miksi Bond University?

Bond University on yksityinen, voittoatavoittelematon yliopisto, joka sijaitsee Queenslandin osavaltiossa, upealla Gold Coastilla.

  • Akateeminen vuosi on jaettu kolmeen lukukauteen, joka mahdollistaa opintojen rytmittämisen omaan tahtiin sopivaksi. Bachelor-tutkinnon voi suorittaa lyhyimmillään jopa kahdessa vuodessa. Master-tason tutkinnon voi suorittaa vuodessa.
  • Bond on ollut suosittu hienon sijaintinsa lisäksi siksi, että opinnot voi aloittaa syyskuussa (lukukauden kesto syys-joulukuu).
  • Bond University tarjoaa opiskelijoilleen runsaasti tukea ja apua opintojen läpiviemiseen. Opetusryhmät ovat pieniä ja ne mahdollistavat opettajan ja opiskelijan välisen läheisen vuorovaikutuksen. Vaikka Bond University on muihin australialaisiin yliopistoihin verrattuna pieni, se tarjoaa innostavan ja mielenkiintoisen opiskeluympäristön.
  • Bondissa on tarjolla jopa yli 3 000 eri kurssia.
  • Ranking listoilla Bond University on sijoittunut Australiassa ensimmäiseksi seuraavissa kategorioissa: Overall Graduate Satisfaction, Student to Staff Ratio ja Graduate Satisfaction in Law.
  • Yliopistossa on yli 60 aktiivista kerhoa.

Fakta

Opiskelijoita: n. 5 000
Kansainvälisiä opiskelijoita: n. 1 680
CRICOS Provider code: 00017B
Yliopiston sivut: www.bond.edu.au

Valmiina seikkailuun? Sinä ja Bond University?
Ota yhteyttä
Ota yhteyttä