Blue Mountains

Opinnot Blue Mountains International Hotel Management Schoolissa

Koululla on neljä jaksoa, joten voit aloittaa opinnot joka vuosi tammi-, huhti-, heinä- ja lokakuussa.

Bachelor of Business (International Hotel & Resort Management tai International Event Management)

Tämä tutkinto on kokonaisvaltainen ohjelma, joka suoritetaan tiukassa kahden ja puolen vuoden aikataulussa. Opiskelijat valmistautuvat Australian virallisen korkeakouluja hallinnoivan elimen (TEQSA) tunnustamalla Bachelor of Business -tutkinnolla.

Ohjelman tekee erityiseksi sen vahvat yhteydet yritysmaailmaan ja erinomaiset mahdollisuudet suorittaa työharjoitteluja sekä erillinen vastavalmistuneiden työllistymistä tukeva ohjelma. Oppilaat saavat erinomaisen mahdollisuuden saada konkreettista kokemusta työelämästä ja varmistaa menestyksekäs aloitus uralleen.

Matkailuala on maailman suurimpia ammattialoja ja mahdollistaa sitä opiskeleville mielenkiintoisia uravaihtoehtoja. Miksi siis opiskella matkailualaa BMHIHMS:ssa?

  • BMIHMS:llä on vahva maine matkailualalla, maine, joka on rakennettu vahvojen yrityssuhteiden avulla. BMIHMS:llä on hyvät suhteet suuriin hotelliketjuihin, tapahtumajärjestäjiin, resortteihin ja turistitoimistoihin. Oppilailla onkin vertaansa vailla olevat verkostoitumismahdollisuudet.
  • Opiskelijat suorittavat kaksi palkallista työharjoittelua Australiassa. Vuonna 2013 opiskelijat saivat keskimäärin 2,4 tarjousta eri työharjoittelumahdollisuuksista.
  • Koululla on opiskelijoita yli 40 maasta. Kampus toimii simuloituna hotellina, jossa opiskelijat toimivat sekä hotellin vieraina että työntekijöinä, vastaten siis osaltaan hotellin vieraiden (eli muiden opiskelijoiden) viihtyvyydestä.
  • Koululla on läheiset suhteet muihin Laureate Hospitality -kouluihin, kuten Les Rochesiin, Kendalliin ja BMIHMS Chinaan. Opiskelijoilla on siis mahdollisuus saada kaksoistutkinto yhdestä näistä sisarkouluista. Opiskelijat voivat myös suorittaa Master in International Hotel Management -tutkinnon Sydneyn kampuksella vain 15 lisäkuukaudessa.
  • BMIHMS on kansainvälisten tahojen tunnustama ja akkreditoima. Tahoihin kuuluvat: Australian opetusministeriö, World Tourism Organisation, Institute of Hospitality, THE-ICE ja muita.

Master of International Hotel Management

Master of International Hotel Management -ohjelma on suunniteltu erityisesti opiskelijoille, joilla on jo ammatillista kokemusta mutta haluavat tehdä suunnanmuutoksen uralleen ja liittyä jatkuvasti kasvavalle matkailualalle. Maisterin tutkinto BMIHMS:sta antaa vastavalmistuneille tarvittavan tietotaidon ja ammatillisen kehityskaaren, joiden avulla päällikkötason tehtävät avautuvat. Rakentuen kandidaatin tutkinnon ja työkokemuksen pohjalle, Master of International Hotel Management -tutkinto varmistaa menestyksekkään uran käynnistymisen.

Mikä tekee tästä maisterin tutkinnosta niin erikoislaatuisen, on että se suunniteltiin yhdessä matkailualan yritysten kanssa. Blue Mountains on ylpeä hyvästä maineestaan alan ammattilaisten keskuudessa.

Master of Global Business Management

Liiketoiminnan globaalistuessa, yritykset ja kaupalliset verkostot etsivät yhä enemmän työntekijöitä, jotka uivat kansainvälisessä ympäristössä kuin kala vedessä. Global Business Management -tutkinto auttaa opiskelijoita liikkumaan vapaasti yli rajojen ja luomaan kansainvälisen uran. Tämä ohjelma on suunnattu ihmisille, joiden tuleva työympäristö on koko maailma. Kansainväliseen liikkeenjohtoon sisältyy suunnaton määrä eri uravaihtoehtoja monilla eri aloilla, kuten markkinointi, rahoitus, analytiikka, kansainvälinen liiketoiminta ja projektienhallinta.

Lukukausimaksut

Kandidaatin tasolla on kaksi opintojaksoa ja kaksi työharjoittelujaksoa yhden lukuvuoden aikana.

Diploma – noin 12 200 AUD / jakso (kaksi jaksoa)
Associate Degree – noin 12 200 AUD / jakso (neljä jaksoa)
Bachelor – noin 12 200 AUD / jakso (kuusi jaksoa)

Maisterin tutkinnoissa on 6 jaksoa ja yhden lukukauden työharjoittelu jaettuna kahdelle vuodelle.

Master of International Hotel Management noin 6 100 AUD / jakso (yhteensä kuusi jaksoa)
Master of International Global Business Management noin 6 300 AUD / jakso (yhteensä kuusi jaksoa)

Valmiina seikkailuun? Sinä ja Blue Mountains?
Ota yhteyttä
Ota yhteyttä