Blue Mountains

Opiskelu Blue Mountainsissa ja Sydneyssä

Blue Mountainsin alue on suosittu matkakohde, ja puhtaan luonnon ansiosta siellä on upeat puitteet vaikkapa vaellukseen. Hienot maisemat koostuvat sademetsistä ja kalkkikivitasangoista. Alue on saanut nimensä eukalyptuspuiden erittämän sinisävyisen höyryn mukaan. Metsistä löytyy kenguruita, vompatteja ja opossumeja. Miellyttävässä ilmastossa lämpötilat ovat noin 15 astetta talvella ja 30 kesällä.

BMIHMS:llä on kaksi kampusta. Leuran kampus sijaitsee keskellä Blue Mountainsin aluetta, noin tunnin ajomatkan päässä Sydneystä, ja Sydneyn kampus, kuten nimikin kertoo, keskellä Sydneyn kaupunkia.

Blue Mountains on upea luonnonalue, jolla sijaitsee seitsemän kansallispuistoa ja on ollut vuodesta 2000 Unescon maailmanperintöluettelossa.

Leura

Leuran kaupunki on paikallinen kampus ensimmäisen ja toisen vuoden kandin tutkinnon opiskelijoille. Leura sijaitsee Blue Mountains National Parkissa, joka on yksi Australian suosituimmista vierailukohteista. Kylän erinomainen sijainti poissa suurkaupungin hälystä mutta silti sitä lähellä, on mitä mainioin opiskelurauhan takaamiseen upeissa maisemissa.

Leura on hiljainen pieni kaupunki täynnä viehättäviä rustiikkisia kahviloita ja kauppoja. Leura sijaitsee vain kolmen kilometrin päässä suuremmasta Katoomban kaupungista, joka on Blue Mountainsin alueen epävirallinen pääkaupunki.

Sydney

Sydney ei kaipaa liiemmin esittelyjä. Australian suurin turismin ja tapahtumien keskus, Sydney kerää enemmän vierailijoita ja talouden päättäjiä kuin mikään muu Australian kaupunki. Sydney on kaupunkina myös erinomaisen kaunis.

Valmiina seikkailuun? Sinä ja Blue Mountains?
Ota yhteyttä
Ota yhteyttä