Blue Mountains

Blue Mountains International Hotel Management Schoolin kampus

Leuran kampusalue

BMIHMS Applied Learning kampus sijaitsee Leuran kaupungissa, tunnin ajomatkan päässä Sydneystä. Kampukseen kuuluu laaja puistoalue ja hotellityyppinen asuinpaikka opiskelijoille, modernit luokkahuoneet sekä urheilu- ja ruokailumahdollisuudet. Opiskelijat asuvat kandin opintojen kaksi ensimmäistä vuotta täällä.

Yksi Australian kauneimmista alueista, Blue Mountains sijaitsee 90 kilometrin päässä Sydneystä. Blue Mountainsin alueella on hyvä opiskella lähellä suurkaupunkia mutta silti rauhassa.

Yli 40 maasta tulevat opiskelijat asuvat kampusalueellayhdessä. BMHIHMS:n kampus on simuloitu hotelliympäristö, jossa opiskelijat ovat ikään kuin hotellin asiakkaita sekä työntekijöitä. Alalle saadaan siis hyvä startti jo ensimmäisestä opiskelupäivästä.

Majoitus 

Opiskelijat asuvat kahden hengen huoneissa, joissa kaikissa on oma kylpyhuone, puhelin ja tietenkin internetyhteys. Huoneet siivotaan kerran viikossa. Kaikki petivaatteet tulevat koululta.

Yhteiset tilat

Koululla on modernit luokkahuoneet, kolme ravintolaa, keittiö ja kaksi tietokonetilaa. Koululla on myös laaja kirjasto, ja langaton netti toimii kaikkialla kampusalueella.

Opiskelijat voivat totta kai tuoda oman kannettavansa mutta sellaisen saa myös ostettua koululta. Alueella on myös urheiluhalli sekä pingis-tilat, TV-huone, biljardipöytä, grillausmahdollisuus, uima-allas ja tenniskenttä.

Matkustaminen Leurasta Sydneyyn

Leuran kampukselta pääsee Sydneyyn noin kahdessa tunnissa. Yhdensuuntainen lippu maksaa noin kahdeksan Australian dollaria.

Sydneyn kampus

BMIHMS:llä on kampus myös Sydneyn keskustassa. Tällä kampusalueella ei kuitenkaan ole majoitusmahdollisuutta. Sydneyn kampuksella opiskelevat Master of International Hotel Management -oppilaat sekä kolmannen vuoden kandin opintoja suorittavat opiskelijat. Kampuksella on myös koulun Executive Business Centre, joka on mallinnettu modernien suuryritysten kokoustilojen mukaan - kampus on siis erinomainen paikka opiskella juuri ennen vaativaan työelämään siirtymistä.

Valmiina seikkailuun? Sinä ja Blue Mountains?
Ota yhteyttä
Ota yhteyttä