Blue Mountains

Blue Mountains International Hotel Management Schoolin oppilaita
 

Opiskelu Blue Mountains International Hotel Management School:ssa

Aloita urasi hotelli-, ravintola-, matkailu- tai tapahtuma-alalla yhdessä Australian parhaimmista hotellikouluista, Blue Mountains International Hotel Management Schoolissa. Täällä saat kilpailukykyisen koulutuksen, useita kansainvälisiä kontakteja ja pääset harjoittelemaan ammattia ainutlaatuisessa ympäristössä. kampuksella pidettävä "koulupukua"

Blue Mountains International Hotel Management School

BMIHMS on Australian johtava hotelli-, ravintola-, matkailu- ja tapahtuma-alan oppilaitos, joka tunnetaan hyvin alan yrityksissä. Kansainvälisten HR-ammattilaisten keskuudessa tehdyssä kyselyssä, Blue Mountains International Hotel Management School arvostettiin parhaimmaksi instituutioksi Aasian ja Tyynenmeren sekä Australian alueella (TNS Survey 2013).

Pysyäkseen Aasian ja Tyynenmeren sekä Australian alueen parhaimpana hotellikouluna, BMIHMS on avannut uuden kampuksen Sydneyyn. Eläväisen kaupungin sydämessä tarjoaa kolmen vuoden kandin opintoja sekä jatko-opintoja suorittaville erinomaisen sijainnin opinnoille - lähellä potentiaalisia työnantajia ja verkostoitumismahdollisuuksia.

Opetuksessa sovelletaan teoriaa ja käytäntöä, ja opintoihin kuuluu myös palkallisia harjoittelujaksoja. Opiskelijoita on yhteensä 250, joista kolmasosa on australialaisia ja loput kansainvälisiä opiskelijoita.

Kaikki Blue Mountains Internaltional Hotel Management Schoolin tutkinto-ohjelmat ovat State and Federal Authorities in Australian (TEQSA) akkreditoimia, World Tourism Organisationin sertifiomia sekä Institute of Hospitalityn akkreditoimia.

Mitä voin opiskella BMIHMS:ssä?

Voit opiskella alemman korkeakoulututkinnon 2,5 vuodessa. Tutkinto on Bachelor of Business in International Hotel and Resort Management. Vaihtoehtoisia ohjelmia, joita voit suorittaa koulussa ovat  Vocational Education Diploma tai Associate Degree pääaineena Hospitality tai Tourism. Bachelor tutkinto on kuitenkin ainoa, joka vastaa alempaa korkeakoulututkintoa Suomessa. Vastaavia tutkintoja Suomessa ovat ammattikorkeakoulun tradenomi- ja restonomi-tutkinnot.

Voit myös suorittaa Master of International Hotel Management tai Master of Global Business Management -tutkinnon kahdessa vuodessa, johon kuuluu yksi kuuden kuukauden työharjoittelujakso.

Opintoihin kuuluu vähintään 600 tuntia työharjoittelua sekä ensimmäisen että toisen lukuvuoden aikana. Työharjoittelun voi suorittaa useissa hotelleissa ja lomakohteissa ympäri maailman. Kaikki Bachelor-tutkinnon suorittaneet saavat myös Swiss Hotel Association (SHA) Diploman.

Akateeminen maine

BMIHMS:n tutkinnot ovat TEQSAn akkreditoimia. TEQSA on Australian itsenäinen korkeamman asteen koulutusten valvoja, mikä tarkoittaa, että BMIHMS:n tutkinnot vastaavat kansainvälistä tasoa. Koulun tutkinnot ovat myös THE-ICE:n, EUHOFAn, ISES:n, the Institue of Hospitalityn sekä the Association of Commonwealth Universitiesin tunnustamia.

Palvelut

Koululla on modernit opetustilat, kolme opetusravintolaa, keittiöitä ja tietokoneluokkia. Lisäksi alueella on kirjasto ja langaton internet. Voit tuoda oman kannettavan tietokoneesi tai sen voi ostaa koululta.

Koulun mukavassa vapaa-ajan keskuksessa on kommunaalinen TV, joka kerää opiskelijoita yhteen aikaa viettämään, grillausalue sekä uima-allas ja tenniskenttä. Sekä pöytätennismahdollisuus letkeämpää toimintaa kaipaaville. Koulu itsessään on toimiva hotelli, jossa opiskelijat ovat sekä asiakkaita että vieraita.

Yliopiston sivut: www.bluemountains.edu.au

Valmiina seikkailuun? Sinä ja Blue Mountains?
Ota yhteyttä
Ota yhteyttä