Australia

Opiskelu Australiassa on paljon muutakin kuin vain luentosaleja
 

Opiskelu Australiassa

Kulttuuria pursuavat suurkaupungit, ainutlaatuiset luontoelämykset ja loistava ilmasto odottavat sinua Australiassa. Isosta maasta löytyy korkeatasoisten yliopistojen ohella huimasti nähtävää ja koettavaa. Maailman suurin hiekkasaari Fraser Island, värikästä elämää kuhiseva Iso valliriutta, dynaamiset kaupungit ja huikeat road trip -reitit tekevät opiskelusta Australiassa huikean kokemuksen.

Miksi opiskella Australiassa?

Australian yliopistot sijoittuvat korkealle kansainvälisessä vertailussa. Niiden kurssivalikoima on laaja ja saat opintoihisi enemmän ohjausta kuin Suomessa, sillä ryhmät ovat yleensä kotimaisia pienempiä. 

Kalliisiin elinkustannuksiin tottuneita suomalaisia ilahduttaa myös se, että Australiassa asuin- ja elinkustannukset ovat kotimaahan verrattuna selvästi huokeammat. Opiskelijaviisumi mahdollistaa osa-aikaisen työnteon ja kun palkat ovat hyvät, hankit baaritiskin takana helposti taskurahaa.

Yliopistokaupungit ovat pullollaan virikkeitä ja ne ovat myös turvallisia asuinpaikkoja. Luonnon ja seikkailun ystäville löytyy tutkittavaa: Australiassa on yli 500 luonnonpuistoa, loputtomasti hienoa rannikkoa ja upeat sukellusolosuhteet. Unohtamatta tietenkään sitä erottamattomasti Australiaan kuuluvaa surffausta.

Ja vielä kun Australian ilmasto on yksi maailman parhaista – ainakin jos aurinko ja lämpö toimivat mittareina – on lista Australiasta hyvänä opiskelumaana jo aika lailla täydellinen. Suotuisa ilmasto mahdollistaa kaikennäköiset ulkoaktiviteetit, joista se kaikkein australialaisin lienee pihalla grillaus, tuttavallisesti "Barbie".  

Missä voin opiskella Australiassa?

Opiskelu Australiassa
Biitsielämä on keskeinen osa australialaisten arkea.

Australia – Korkeatasoista koulutusta ja huikeita kokemuksia

Australia tarjoaa kansainvälisesti korkeatasoista yliopistokoulutusta, mutta ulkomailla opiskelu on paljon muutakin kuin itse akateemista opiskelua. Petraa kielitaitoasi, kartuta kokemuspankkiasi, tutustu uusiin ihmisiin, haasta itsesi ja kokeile uusia harrastuksia. Australia tarjoaa huikeita mahdollisuuksia: opettele surffaamaan, suorita sukelluskurssi, lähde purjehtimaan huikeisiin paratiisimaisemiin, hanki auto ja lähde road tripille.

Yksittäiset kaupungit kuten SydneyMelbournePerth ja Cairns tarjoavat taidetta, kulttuuria, bileitä, tapahtumia ja festivaaleja, joihin kannattaa tutustua opiskelujen aikana. Äläkä unohda seikkailumahdollisuuksia Fraser IslandillaSurfer's Paradisessa ja Ayers Rockin mystisissä maisemissa ja luonnon mahtavuuden ihannointia Isolla valliriutalla ja Kakadun luonnonpuistossa

Äläkä unohda opiskelija-alennuksia, joihin pääset käsiksi ISIC-kortilla!

Opiskelu Australiassa
Australialla on paljon tarjottavanaan myös opintojen ulkopuolella: näe ja koe koko australian luonnon kirjo!

Kiehtova Australia

Australia on valtavan kokoinen manner, jonka pinta-ala on huimat 7,682,300 neliökilometriä. Käytännössä, Eurooppaan suhteutettuna, luku tarkoittaa, että päällekäin kartalle aseteltuna Australia peittäisi 3/4 Euroopan pinta-alasta. Opiskelujen ohessa Australiassa siis riittää pinta-alaa ja sen myötä myös kulttuureja ja alueellisia tapoja ja erikoisuuksia, joihin tutustua. 

Australian alkuperäiskansat ovat asuttanut Australiaa jo 40,000 vuotta ja nykyisin yli 100 etnistä ryhmää kutsuu maata kodikseen. Kulttuurien kohtaaminen ei toki aina ole ollut kivutonta – nykyisen Sydneyn sijalla tönötti aikoinaan brittiläinen rangaistussiirtokunta – mutta tämän päivän Australiassa pääset nauttimaan rikkaasta kulttuurihistoriasta ja monenkirjavista tapahtumista, perinteistä, juhlista ja opiskelijaelämästä. Ja kun vielä australialaiset ovat tunnetusti vieraanvaraista porukkaa, jotka suhtautuvat elämään rennosti, voimme varauksetta suositella Australiaa ulkomaan opintojen suorituspaikkana.

Opiskelu Australiassa - Melbourne
Australian kaupungit ovat värikkäitä kulttuurikeskuksia, joissa järjestetään paljon katufestareita sekä ruoka- ja musiikkitapahtumia.

Opiskelijaviisumi Australiaan

Tarvitset opiskelijaviisumin opintojen suorittamiseen Australiassa. Autamme kauttamme opiskelemaan lähteviä viisumin hankinnassa, joten älä anna paperiasioiden turhaan nousta esteeksi, jos haluat lähteä maailmalle!

Australiassa opiskelu avaa ovia tulevaisuuteen!

 

Valmiina seikkailuun? Sinä ja Australia?
Ota yhteyttä
Ota yhteyttä