Opiskelu Adelaidessa, Australiassa

Opiskelu Adelaidessa, Australiassa

Adelaide ei ehkä ole se kuuluisin Australian kaupungeista, mutta sitäkin mielenkiintoisempi. Kaupunki tunnetaan festareistaan, vilkkaasta ja värikkäästä kulttuurielämästä ja mielettömistä ruokaelämyksistä. Adelaide tarjoaa siis loistavat puitteet opiskelulle ja opiskelijaelämälle – järjestä itsesi opiskelijaksi Adelaideen, tarkista kaupungin tapahtumakalenteri ja nauti dynaamisen urbaaniympäristön tarjonnasta!

  • Adelaidessa on vilkas ja monipuolinen kaupunkikulttuuri
  • Adelaide on verrattain edullinen kaupunki opiskelijalle
  • Adelaide on todellinen opiskelijakaupunki, mikä tarkoittaa lukuisia uusia kansainvälisiä ystäviä
  • Adelaide tunnetaan 20 minuutin kaupunkina, eli pääset minne tahansa kaupungissa parissakymmenessä minuutissa 
  • Adelaidesta löytyy kaupunkielämän lisäksi upeita rantoja

Opiskelu Adelaidessa - Opiskelu Australiassa - KILROY

Adelaide on hieman yli miljoonan asukkaan rento kotikaupunki. Kaupungin keskustaa ympäröi 29 puistoa, mikä selittää alueen "Parklands"-nimitystä. Virheyden lisäksi Adelaide on paikka, jossa pidetään hauskaa ja juhlitaan. Itse asiassa koko Etelä-Australian osavaltio on saanut lempinimekseen Festariosavaltio sen lukuisten riehakkaiden tapahtumien inspiroimana. 

Erityisesti maaliskuussa tapahtumakalenteri on täynnä tekemistä ja vielä kun samaan aikaan on sää parhaimmillaan, on paketti täydellinen. Maaliskuussa saatat joutua keskittymään erityisen ankarasti opintojen etenemiseen, sillä kaupunki järjestää niin paljon ylimääräisiä houkutuksia!

Opiskelu Adelaidessa, Australiassa - KILROY

Mitä Adelaidessa voi opiskella?

Jotakuinkin mitä vain! Opintoalojen vaihtoehtolista on pitkä kuin mikä ja ulkomaalaisille opiskelijoille on tarjolla yhtä lailla kandidaatin, maisterin kuin tohtorinkin tason opintoja. Lähde ja suorita koko tutkinto tai kuittaa lukukausi tai kaksi opintoja vaihdossa osana suomalaista tutkintoasi.

Adelaide on myös loistopaikka työharjoitteluille, joten yhdistä vaikka lukukausi vaihto-opintoja oman alasi harkkajaksoon. Kaikista mahdollisuukisista saat lisäinfoa kysymällä joko opinto-ohjaajiltamme.

Opiskelu Australiassa, Adelaidessa - KILROY

Yliopistot Adelaidessa - KILROY 

Heräsikö kysymyksiä? Listaa ajatuksesi ja laita lista meille, niin saat vastauksia, opastusta ja vinkkejä Australiassa opiskelusta.

 

Opiskelijaksi Adelaideen - KILROY

Tutkinto-opiskelu Adelaidessa - KILROY

Suorita kandi tai maisteri Adelaidessa - KILROY

Vaihto-opiskelu Adelaidessa - KILROY

 

Muita aiheeseen liittyviä postauksia
Ota yhteyttä