Maisterin tutkinto Melbournessa

Maisterin tutkinto Melbournessa

Kapeita kujia, kokeellista taidetta, leppoisia kahviloita, lähes loputtomasti urheilumahdollisuuksia, ystävällisiä ihmisiä ja korketasoisia maisteriohjelmia – tätä kaikkea, ja paljon muuta, tarjoilee värikäs Melbourne. 

Opiskelu Melbournessa on enemmän kuin hyvä idea, jos arvostat aktiivista opiskelijaelämää luentosalissa istumisen rinnalle. Melbournessa yhdistät helposti opinto- ja työharjoittelujaksot ja monipuoliseen kulttuurielämään; opiskelet käytännönläheisesti ja otat ilon irti kaupungin festareista, taidegallerioista ja ravintolatarjonnasta; hankit korkeatasoisen maisteritutkinnon ja nautit huikeista biitseistä ja luontokohteista; pänttäät ja preppaat kansainvälisessä opiskelijaporukassa ja fiilistelet monikulttuurista kaupunkikultturia. 

Maisterin tutkinto Melbournessa - Yliopistot MelbournessaMelbournen kapeilla kujilla on mielettömiä pikkukahviloita ja putiikkeja. 

Kun olet tehnyt alustavan päätöksen hakea maisteriopintoihin Australian Melbourneen, ota yhteyttä opintoneuvojiimme. Opintoneuvojamme auttavat maksutta kaikessa ulkomailla opiskeluun liittyvässä; saat tukea itsellesi sopivan yliopiston ja koulutusohjelman valintaan sekä neuvot käytännön asioihin. 

Autamme kieli- ja aiempien tutkintovaatimuksien selvittämisessä, neuvomme itse hakuprosessissa, kerromme rahoitusvaihtoehdoista ja autamme kartottamaan esimerkiksi apuraha- ja stipendivaihtoehtoja. Autamme myös opiskelijaviisumin sekä opiskelija-asunnon haussa, ja halutessasi saat meiltä tarjouksen myös vakuutuksista ja lentolipuista. Toisin sanoen saat meiltä kaiken tarvitsemasi avun ja neuvot maisteriopintoihisi Melbournessa. 

Maisterin tutkinto Melbournessa - Opiskelu MelbournessaMelbourne on monipuolinen miljoonakaupunki pilvenpiirtäjineen ja vehreine luontokohteineen.

Melbourne on monipuolinen kaupunki ja sen eri kaupunginosista löydät omat parhaat palat ja juuri ne omat suosikkipaikkasi. 

St. Kilda – biitsejä , taidetta, surffausta, purjehdusta ja loistavia merimaisemia 
Fitzroy – kahviloita, ravintoloita, pikkuputiikkeja ja rentoa oleskelua 
Brunswick – "Little Middle East" markkinoineen ja herkullisine ruokineen 
CBD – Queen Victoria Market ja pilvenpiirtäjien komeatrivistöt
Lygon Street – "Little Italy", ruokaa, ruokaa, ruokaa...

Yliopistovaihtoehtoja maisteriopintoihin Melbournessa

RMIT University

Royal Melbourne Institute of Technology on erityisen osuva yliopistovalinta, jos tähtäimessäsi on maisterin tutkinto ja kansainvälinen ura teknologian, arkkitehtuurin, muotoilun tai taiteiden aloilla.

Maisterin tutkinto Melbournessa - Maisteriopinnot RMIT

  • Kampus sijaitsee kaupungin keskustassa, taphtumien ja aktiviteettimahdollisuuksien keskiössä. 
  • RMIT tekee yhteistyötä isojen, kansainvälisten yrityksien kanssa, ja tarjoaa maisteriopiskelijoille mahdollisuuksia suorittaa palkallisia työharjoitteluja. Yhteistyöyliopistoja ovat mm.  Rolls-Royce, IBM, Nestlé ja Siemens.
  • RMIT on rankattu maailman 35 parhaimman yliopiston joukkoon taide, design ja arkkitehtuurin koulutusohjelmia vertailtaessa. 

Monash University

Monash on loistava vaihtoehto opiskelijoille, jotka haluavat suorittaa maisterin tutkinnon liiketalouden tai liikkeenjohdon aloilta.

Opiskelu Melbournessa - Maisterin tutkinto Monash Universityssä

  • Monash on yksi maailman arvostetuimmista yliopistoista. 
  • Monash University tarjoaa useita apurahoja nimenomaan ulkomaalaisille opiskelijoille. 
  • 62,000 opiskelijan Monash University on Australian suurin yliopisto, mikä tarkoittaa lukuisia vaihtoehtoja ja mahdollisuuksia niin kurssivalikoimassa kuin vapaa-ajan aktiviteettienkin osalta.

La Trobe University

La Trobe on todennäköisesti valintasi, jos tavoittelet korkeatasoista maisterin tutkintoa urheilu- ja liikuntatieteiden sekä ympäristötieteiden aloilta ja arvostat opintojen lisäksi hyviä ja monipuolisia ulkoilumahdollisuuksia. 

Opiskelu Melbournessa - Maisterin tutkinto La Trobe Universityssä

  • Opiskelijoilla on hulppeat harrastusmahdollisuudet: niin sanottujen tavallisten harrastus- ja liikuntavaihtoehtojen lisäksi La Trobe tarjoaa opiskelijoilleen mahdollisuuden mm. melontaan, vuorikiipeilyyn, vaellukseen ja lasketteluun. 


Melbournella on opiskelumahdollisuuksien lisäksi vaikka mitä muutakin tarjolla

Dolphin & Seal Sightseeing Cruise Tour

Alk. 105€
Dolphin & Seal Sightseeing Cruise Tour
3 tuntia
Ihastele delfiinejä ja afrikanmerikarhuja. Vieraile meripuistossa ihmettelemässä australiansuulia.
Lue lisää

Great Ocean Road Experience

Alk. 92€
Great Ocean Road Experience
1 päivä
Lähde ja näe omin silmin kuuluisa kivimuodostelma, joka tunnetaan nimellä "12 Apostolia". Ihastele koalia, käppäile upeilla rannoilla ja ime energiaa Melbournen ympäristön maisemista.
Lue lisää

Great Ocean Road West–Melbourne to Adelaide

Alk. 449€
Great Ocean Road West–Melbourne to Adelaide
5 päivää
Tämä budjettireissu pitää sisällään paljon lyhyessä ajassa: kohokohtia toinen toisensa jälkeen. Minireissu on suosittu tapa aloittaa opiskelujakso Melbournessa - oat heti alkuun tuntumaa uuteen asuinpaikkaasi!
Lue lisää

 

Melbourne Cup – Ravitapahtuma marraskuussa. Pukeudu asianmukaisesti pukuun ja suosikkimekkoosi. Tässä tapahtumassa naiset pääsevät hienostelemaan hatuillaan, joten älä turhaan kainostele, vaan pistä luovuus peliin! 
Australian Open – Kansainvälinen tennisturnaus tammikuussa. Jos budjetti vain antaa periksi, hanki liput live-katsomoon ja nauti ainutlaatuisen tapahtuman tunnelmasta ja kihelmöivästä energiasta. 
Maailmanluokan konsertteja – Rod Laver Arena Melbournessa on tunnettu suurten konserttien areena. Isot nimet kuten Bruno Mars, Sam Smith, Neil Diamond, ja Ed Sheeran ovat vain muutamia, jotka ovat poikenneet Melbournessa viihdyttämässä konserttiväkeä.
AFL (Australian Football League) – Parkkeeraa itsesi television ääreen johonkin lukuisista urheilubaareista ja heittäydy intensiivisen tunnelman vietäväksi. Paras paikka syys-lokakuun finaalien aikaan on Melbourne’s Federation Square. 

studying in melbourne
Hyppää ratikan kyytiin ja soorryt kätevästi kaupunginosasta toiseen maisemia ihaillen.

 

Jos maisteriopinnot Melbournessa kuulostavat omiin suunnitelmiisi sopivalta vaihtoehdolta ja kaupunki paikalta, jonne voit kuvitella itsesi pariksi vuodeksi, ota ihmeessä ensimmäinen askel haaveiden muuttamsissa suunnitelmiksi: ota yhteyttä!

 

Muita aiheeseen liittyviä postauksia
Ota yhteyttä