• huhti16

  Maisterin tutkinto Melbournessa

  Kapeita kujia, kokeellista taidetta, leppoisia kahviloita, lähes loputtomasti urheilumahdollisuuksia, ystävällisiä ihmisiä ja korketasoisia maisteriohjelmia – tätä kaikkea, ja paljon muuta, tarjoilee värikäs Melbourne. 

  Opiskelu Melbournessa on enemmän kuin hyvä idea, jos arvostat aktiivista opiskelijaelämää luentosalissa istumisen rinnalle. Melbournessa yhdistät helposti opinto- ja työharjoittelujaksot ja monipuoliseen kulttuurielämään; opiskelet käytännönläheisesti ja otat ilon irti kaupungin festareista, taidegallerioista ja ravintolatarjonnasta; hankit korkeatasoisen maisteritutkinnon ja nautit huikeista biitseistä ja luontokohteista; pänttäät ja preppaat kansainvälisessä opiskelijaporukassa ja fiilistelet monikulttuurista kaupunkikultturia. 

  Melbournen kapeilla kujilla on mielettömiä pikkukahviloita ja putiikkeja. 

  ... Lue lisää
 • maalis19

  Opiskelu Adelaidessa, Australiassa

  Adelaide ei ehkä ole se kuuluisin Australian kaupungeista, mutta sitäkin mielenkiintoisempi. Kaupunki tunnetaan festareistaan, vilkkaasta ja värikkäästä kulttuurielämästä ja mielettömistä ruokaelämyksistä. Adelaide tarjoaa siis loistavat puitteet opiskelulle ja opiskelijaelämälle – järjestä itsesi opiskelijaksi Adelaideen, tarkista kaupungin tapahtum... Lue lisää
 • maalis14

  Mihin lukion jälkeen?

  Yhteishaku on jälleen alkanut (hakuaika päättyy 28.3.2018 klo15), joten nyt jos milloin on hyvä aika tehdä tulevaisuuden suunnitelmia: minne lukion jälkeen?

  Kun kerran mietit opintojasi ja tulevaisuuttasi, miksi et pitäisi vaihtoehtojasi aidosti avoinna: sinulla on tuhansittain opiskeluvaihtoehtoja myös Suomen rajojen ulkopuolella! Yhteishaku koskee vain suomalaisia korkeakoul... Lue lisää
 • tammi29

  Tulevaisuuden suunnitelmat maailmalla

  Tule suunnittelemaan itsellesi mielenkiintoinen tulevaisuus! Vuoden vaihteessa tulee usein tehtyä erinäisiä lupauksia, mutta mitäpä jos siirtyisit lupauksista konkreettisiin toimiin ja ottaisit sen ensimmäisen askeleen panostuksessa omaan tulevaisuuteesi?

  Juuri nyt on täydellinen aika sekä suunnittelun että toteutuksen aloitukseen! Sen kuin vai... Lue lisää
Ota yhteyttä