Yhdistä reissaaminen, työnteko ja opiskelu Australiassa

Yhdistä reissaaminen, työnteko ja opiskelu Australiassa

Jos et vielä tiedä, mitä lähteä opiskelemaan ja ajatus välivuodesta ennen korkeakouluopintoja houkuttelee, saattaa Australialla olla tarjottavanaan mielenkiitoisia vaihtoehtoja juuri sinulle!

Omien polkujen etsiminen ja pieni hengähdystauko lukion tai ammattikoulun jälkeen tulee hyvään väliin monelle. Ja mikä olisikaan parempi aika elämässä matkustaa, kerätä kokemuksia ja uskaltautua tuntemattomaan seikkailufiilis rohkaisuna.

Reissua, töitä ja opiskelua

Working Holiday -viisumin turvin reissaat Australiassa tavallisen turistiviisumin 3 kuukauden sijaan jopa kokonaisen vuoden. Tämä mahdollisuus kannattaa käyttää nyt, sillä näitä erityisviisumeita myönnetään ainoastaan alle 30-vuotiaille. Working Holiday on todella suosittu tapa viettää välivuotta, mutta harva tietää, että samaisen viisumin turvin voi myös opiskella 4 kuukautta.

Opiskele ja reissaa Australiassa - KILROY

Osaan Australian yhteistyöyliopistoistamme voit hakea vaihtoon suoraan lukion tai ammattikoulun pohjalta. Sinun ei siis tarvitse olla kirjoilla missään korkeakoulussa Suomessa. Tämä jos mikä on erinomainen tapa testata, mikä olisi se oma ala, jota sitten välivuoden jälkeen lähteä opiskelemaan.

Opintovaihtoehtoja

Tässä muutama opintoneuvojiemme poimimista mielenkiintoisista lyhytohjelmista Australiassa.

Aurinkoisessa Brisbanessa sijaitseva Queensland University of Tehcnology tarjoaa esimerkiksi seuraavanlaisia kokonaisuuksia:

 • Beginning Acting
  Kurssi on tarkoitettu aloitteleville näyttelijöille, harrastajille ja kaikille niille, jotka haluavat testata taitojaan ja kehittyä näyttelijöinä. Tämä on hyvä startti mahdollisille myöhemmille esittävän taiteen opinnoillesi.

 • Modern Chinese Language
  Tällä 10 viikon kurssilla opiskelet mandariinikiinaa ja tutustut kiinalaiseen kulttuuriin QUT:n Confucius-instituutissa. Australiassa asuu varsin huomattavan kokoinen kiinalaisyhteisö, joten Australia ei ole ollenkaan niin outo paikka kiinan kielen ja kulttuurin opiskeluun kuin voisi äkkiseltään ajatella!

Opiskele ja lomaile Brisbanessa, Australiassa - KILROY

Sydneyssä sijaitseva Macquarie University tarjoaa puolestaan mm. seuraavia kokonaisuuksia:

 • Global culture -opintokokonaisuus 
  Kokonaisuuteen sisältyy mm. "Asia in the Global Context", "Introduction to Global Politics" ja "Introduction to Digital Media" -kurssit.

 • Taking care of business -opintokokonaisuus 
  Kokonaisuuteen sisältyy mm. "Principles of Management", "Marketing Fundamentals" ja "Accounting Information for Decision-Making" -kurssit.

 • The meaning of life -opintokokonaisuus 
  Kokonaisuuteen sisältyy mm. "Drugs Across Cultures", "Introducing Indigenous Australia" ja "Introduction to Criminology" -kurssit.

Opiskelu ja lomailu Sydneyssä, Australiassa - KILROY

Lue lisää Working Holiday -reissumuodosta ja innostu viettämään välivuotta Australiassa!

Eikö esimerkit osuneet omiin kiinnostuksen kohteisiisi? Ota yhteyttä, kerro,mitä haluaisit testi-opiskella, ja opintoneuvojamme ottavat sinuun yhteyttä toimintasuunnitelman kanssa! Tiesithän, että opintoneuvonta on maksutonta eikä sido sinua mihinkään. 

Muita aiheeseen liittyviä postauksia
Ota yhteyttä