• joulu07

  Yhdistä reissaaminen, työnteko ja opiskelu Australiassa

  Jos et vielä tiedä, mitä lähteä opiskelemaan ja ajatus välivuodesta ennen korkeakouluopintoja houkuttelee, saattaa Australialla olla tarjottavanaan mielenkiitoisia vaihtoehtoja juuri sinulle!

  Omien polkujen etsiminen ja pieni hengähdystauko lukion tai ammattikoulun jälkeen tulee hyvään väliin monelle. Ja mikä olisikaan parempi aika elämässä matkustaa, kerätä kokemuksia ja uskaltautua tuntemattomaan seikkailufiilis rohkaisuna.

  Reissua, töitä ja opiskelua Working Holiday -viisumin turvin reissaat Australiassa tavallisen turistiviisumin 3 kuukauden sijaan jopa kokonaisen vuoden. Tämä mahdollisuus kannattaa käyttää nyt, sillä näitä erityisviisumeita myönnetään ainoastaan alle 30-vuotiaille. Working Holiday on todella suosittu tapa viettää välivuotta, mutta harva tietää, että samaisen viisumin turvin voi myös opi... Lue lisää
 • joulu04

  Opiskele kandiksi ulkomailla

  Maailma on pulloillaan mahdollisuuksia, joten miksi turhaan rajoittaisit itseäsi Suomen rajojen sisälle? Yliopistoja on vaikka kuinka ja yliopistoissa on lähes loputtomasti mielenkiintoisia koulutusohjelmia, joten vaihtoehdot eivät ainakaan lopu kesken!

  Tässä muutama opintoneuvojiemme poiminta ainutlaatuisista kandivaihtoehdoista maailmalla. Lue eteenpäin, ... Lue lisää
Ota yhteyttä