Parhaat opiskelupaikat urbaanitallaajalle

Parhaat opiskelupaikat urbaanitallaajalle


Onko haaveissasi lähteä maailmalle, asua ja opiskella dynaamisessa metropolissa, joka sykkii elämää, on täynnä kulttuuria, aktiviteettimahdollisuuksia ja eteenpäin puskevaa energiaa? Jos urbaaniseikkailut maailman miljoonakaupungeissa on se juttu, niin tässäpä muutama täydellinen vaihtoehto sinulle maailmanvalloittaja!

New York

Opiskelu New Yorkissa - KILROY

New Yorkiin ollaan jo kulumiseen asti viitattu kuvauksella kaupunki, joka ei koskaan nuku. Vastaavanlaisia luonnehdintoja voisi toki sanoa monesta muustakin kaupungista, mutta kliseestä huolimatta, tämä pitää paikkaansa. Se että New Yorkissa voi syödä ravintolassa, tehdä ostoksia ja juhlia vuorokauden ympäri on yksi niistä syistä, miksi moni paikallinen ei voisi kuvitellakaan asunvansa missään muualla.

Parasta New Yorkissa on kuitenkin sen monipuolisuus. Keskuspuisto, Manhattan, Upper East Side, Harlem, Greenwich Village, Brooklyn, Lower East Side ja East Village! New York on trendikäs ja moderni, historiallinen ja kulunut, kiihkeä ja rento. New York on yksinkertaisesti koettava itse – eikä vain pikaisesti lomareissulla, vaan pintaa syvemmältä kaupungissa asuen!

Lähde opiskelijaksi New Yorkiin:

Selaa kaikkia yliopistovaihtoehtoja USA:ssa 

Los Angeles

Opiskelu Los Angelesissa - KILROY

Los Angeles on viihdemaailman keskus, jossa tapahtuu aina jotakin mielenkiintoista. Los Angeles on ehdottomasti sinun paikkasi, jos sydämesi sykkii elokuvien ensi-illoille, livekeikoille, taidenäyttelyille, erilaisille musiikki- ja kulttuurifestareille, taiteilijaelämälle ja huikeille bileille.

Ja kun Venice beach ja Malibu ovat aivan vieressä, on Los Angles varsin houkutteleva yhdistelmä vilkasta urbaanielämää ja rentoa rannalla oleilua. Paistattele Kalifornian auringossa ja ime itseesi energiaa rantabulevardien elämästä.

Lähde opiskelijaksi Los Angelesiin:

Selaa kaikkia yliopistovaihtoehtoja USA:ssa 

Sydney

Opiskelu Sydneyssä - KILROY

Sydney on Australian suosituin kaupunki ja parin viikon kaupungissa asumisen jälkeen ymmärrät itsekin paikan vetovoiman! Siitäkin huolimatta, että Sydney on valtavan kokoinen ja yli neljän miljoonan ihmisen koti, kaupungissa vallitsee hämmentävän rento ja kotoisa tunnelma. 

Sydney on myös erittäin suosittu reppureissaajien matkakohde, mikä tarkoittaa, että kaupunkiin saapuu jatkuvasti uutta intoa ja energiaa. Sydneyssä parasta on tunnelma, ihmiset ja biitsielämä: kuuluisat nähtävyydet, kuten oopperatalo ja Harbor Bridge ovat vain piste i:n päälle. 

Lähde opiskelijaksi Sydneyhin:

Selaa kaikkia Australian yliopistovaihtoehtoja

Lontoo

Opiskelu Lontoossa - KILROY

Lontoo on ehdottomasti Euroopan huikein kaupunki ja kilpailukykyinen vastaus USA:n New Yorkille! Lontoo on kauniin kaaottinen kulttuurien sekamelska. Noin kahdeksan miljoonan asukkaan Lontoo tarjoaa opiskelijalle mahdollisuuksia enemmän kuin ehdit ottaa niitä vastaan: pidä pää kylmänä, mieli avoinna ja ota ilo irti opiskelijaelämästä Lontoossa!

Lontoo on erityisen varteenotettava metropolivaihtoehto, jos arvostat mahdollisuutta piipahtaa koti-Suomessa silloin tällöin.

Lähde opiskelijaksi Lontooseen:

Selaa muita yliopistoja Englannissa

Shanghai

Opiskelu Shanghaissa - KILROY

Yli 24 miljoonan asukkaan väkiluki ei jätä jossittelun varaa Kiinan suurimman kaupungin titteliä jaettaessa – nyt puhutaan todellisesta suurkaupungista! Shanghai on vastakohtien kaupunki, joka tarjoaa opiskelijoille ainutlaatuisen mahdollisuuden tutustua kiinalaiseen kulttuuriin pintaa syvemmältä. Näistä kokemuksista on varmasti hyötyä tulevaisuuden työmarkkinoilla: tällaista kulttuurituntemusta ei hankita yliopiston luentosaleissa tai lomamatkoilla. 

Vaikka Shanghai on Kiinan kaupungeista se länsimaisin, on kaupunki silti täynnä perinteitä, jotka tulevat esille niin konkreettisesti arkkiterhtuurissa kuin käytänteissä, tavoissa ja tietenkin myös ruokakulttuurissa.

Lähde opiskelijaksi Shanghaihin:

Selaa kaikkia Kiinan yliopistovaihtoehtoja

Singapore

Opiskelu Singaporessa - KILROY

Singapore on sekä maa, kaupunki että saari ja jokainen näistä on ainutlaatuinen kokemus! Singaporessa näkyy selkeästi kiinalainen kulttuuriperintö, mutta yhtälaisen leimansa ovat jättäneet malesialaiset ja intialaiset. Tämä mielenkiintoinen sekoitus tarkoittaa uskomattomia ruokaelämyksiä ja mahdollisuuden tutustua monipuolisesti aasialaisiin kulttuureihin. Singaporen kaduilla kävellessä koet usein absurdeja hetkiä, jolloin tunnet liikuvasi askel askeleelta maanosasta toiseen!

Singapore on moderni kaupunki, josta ei suurkaupungille ominaiseen tapaan puutu yhtään mitään. Singapore on niin ikään täydellinen solmukohta Aasiassa reissaamiseen. 

Lue lisää opiskelusta Singaporessa

 

Jos nämä esimerkit saivat mielikuvituksesi laukkaamaan ja tulevaisuuden suunnitelmasi värittymään kansainvälisillä väreillä, ota ihmeessä yhteyttä opintoneuvojiimme ja tule maksuttomaan opintoneuvontaan.

Muita aiheeseen liittyviä postauksia
Ota yhteyttä