• elo29

  Jäitkö ilman opiskelupaikkaa Suomessa?

  Tiesithän, että vaikka opintopaikka jäi saamatta Suomen yhteishaussa, vaihtoehtosi eivät loppuneet siihen, eikä sinun tarvitse odottaa ensi kevääseen asti uutta yritystä varten. 


  Suomessa opiskelupaikat ovat rajalliset, mutta maailma on täynnä korkeatasoisia yliopistoja, mielenkiintoisia koulutusohjelmia ja huikeita opiskelijakaupunkeja, joten miksipä et hakisi opiskelemaan ulkomaille.

  Jos maailmalle lähtö kutkuttaa mielessä, jatka ihmeessä lukemista – vaihtoehtoja on monia!

  Opiskelu Australiassa Australiassa yliopistojen lukuvuosi alkaa syyskuun sijaan tammi-helmikuussa, joten ehdit hyvin hakea opiskelupaikkaa Australiasta. Australiassa sinulla on lukuisia vaihtoehtoja: suuntaa isoihin kaupunkeihin tai letkeisiin rantakohteisiin.

  Valitsit niin tai näin, valittavanasi on kasa päin korkeatasoi... Lue lisää
 • elo15

  Työt opintojen ohella

  Opiskelijabudjetilla ei leveillä, mutta onneksi opintojen ohessa voi tienata – myös ulkomailla. Ulkomailla opiskelusta pitää maksaa lukukausimaksuja, joten lisätienestit tulevat useimmiten tarpeen. 


  Minkälaisia töitä ulkomailla voi tehdä? Opiskelijaviisumit asettavat usein joitakin rajoituksia sekä työtuntien määrään että alaan, jolla voit työskennellä, mutta v... Lue lisää
Ota yhteyttä