Perth vai Singapore?

Perth vai Singapore?

Opiskelu Australiassa antaa loistavat eväät tulevaisuuteen. Sen lisäksi, että koulutus on huippuluokkaa, australialainen opiskelijaelämä on kaikin puolin ikimuistoista: huikeita road trip -mahdollisuuksia, monipuolista tekemistä kampuksilla ja uusia opiskelijakavereita ympäri maailman!

Perth on Länsi-Australian keskus ja kaikin puolin loistava paikka asua, elää ja opiskella. Pääset nauttimaan tästä kaikesta, kun valitset Curtin Universityn ponnahduslaudaksesi tulevaisuuteen. Curtin on yksi Australian isoimmista yliopistoista, mikä tarkoittaa sinulle opiskelijana lähes loputtomia valinnanmahdollisuuksia. Suosituimpia opintoaloja ovat kauppatieteet, media- ja elokuvaopinnot, terveystieteet ja insinööritieteet, mutta edellä mainitut ovat vain murto-osa kurssitarjottimen valikoimasta. 

Valintoja, valintoja....

Valintoja pääset tekemään itse opintojen lisäksi myös opiskelujesi maantieteellisen sijainnin osalta. Curtin on australialainen yliopisto, joka sijaitsee Perthissä, mutta sillä on kampus myös 4,000 kilometrin päässä Singaporessa. Joten, kumpi houkuttelee enemmän: leppoisan aussimeiningin Perth vai dynaaminen ja värikäs Singapore?

Opintoneuvojamme auttavat tässä kuin kaikissa muissakin valinnoissasi, kun suunnittelet opiskelua ulkomailla.

Curtin University - Perth 

 

Curtin University - Singapore

 

Muita aiheeseen liittyviä postauksia
Ota yhteyttä