Opiskele kauppatieteitä Australiassa

Opiskele kauppatieteitä Australiassa

Kauppatieteiden opiskelu ulkomailla tarjoaa loistavia erikoistumismahdollisuuksia ja väylän mielenkiintoisiin tulevaisuuden työtehtäviin. Älä tyydy annettuun, vaan haasta itsesi etsimään oppeja, vastauksia ja inspiraatiota maailmalta!

Australiassa yliopisto-opetus on suomalaisiin korkeakouluihin verrattuna käytännönläheisempää: opetuksessa painotetaan usein tosielämän harjoituksia, ja yliopistot tekevät paljon läheistä yhteistyötä yritysmaailman ja toimi- ja teollisuusalojen kanssa. Näin on myös Curtin Universityn kohdalla, joka muuten tunnetaan yhtenä Australian parhaista kauppatieteitä tarjoavista yliopistoista. 

Kauppatiede jos mikä on ala, jossa kansainvälinen kokemus, monipuolinen koulutus ja kielitaito ovat arvossaan, kun uusia osaajia palkataan, joten panosta tulevaisuuteesi ja haasta itsesi maailmalle!

Opiskele kauppatieteitä Australiassa - Curtin University
Tutustu opiskelijoihin ympäri maailman Curtin Universityssä Australiassa.

Maailmanluokan osaamista

Curtin Universityssä kauppatieteiden kurssivalikoimasta ja kurssien sisällöstä vastaa noin 70 alan huippuasiantuntijaa, jotka hyödyntävät kokemustaan, osaamistaan ja alan tuntemustaan suunnitellessaan kurssikokonaisuuksia. Opintojen kuuluu vastata alan tarpeisiin ja uusien opiskelijoiden on kyettävä sekä vastaamaan työelämän muuttuviin tarpeisiin että tuomaan alalle oman tuoreen näkemyksensä ja viemään alaa eteenpäin. Tämä kaikki on korkealla Curtinin arvoissa ja näkyy juurikin yliopiston panostuksessa hyödyntää alan neuvonantajia koulutuksen kehittämisessä.

Curtinissa kauppatieteiden opiskelijat yhdistävät jo opintoaikana teoriaa käytäntöön. Opit jo kursseilla lähestymään ilmiöitä ja haasteita ratkaisukeskeisesti, mikä antaa hyvät valmiudet tulevaan työelämään.

Curtin Universityssä opiskelijat ja työnantajat kohtaavat 

Kauppatieteiden opiskelijolle tarjotaan Curtinissa ainutlaatuisia mahdollisuuksia verkostoitua alan vaikuttajien ja yritysjohtajien kanssa. Tämä sekä antaa kokemusta verkostoimisesta ja kasvattaa itseluottamustasi vastaavissa tilanteissa toimimiseen että antaa sinulle etulyöntiaseman muihin opiskelijoihin nähden. 

Curtin Universityn Industry Connect -ohjelman puitteissa opiskelijoille järjestetään mm. vierailijaluentoja, asiantuntijoiden pitämiä koulutuksia, verkostoitumistilaisuuksia sekä harjoittelumahdollisuuksia. Lue lisää Curtinin ja toimialan yhteistyöstä.

Mistä aloittaa? 

Jos kauppatieteiden opiskelu Curtin Universityssä kiinnostaa, lue ihmeessä kauppatieteiden opiskelusta ulkomailla sekä yliopistosta itsessään. Ota sitten yhteyttä opintoneuvojiimme, jotka auttavat kaikessa mahdollisessa ulkomailla opiskeluun liittyvässä. Saat neuvoja itsellesi sopivan opintoalan valinnassa, opintojen rahoittamisesta, viisumeista sekä muista käytännönjärjestelyistä. Psst. Tiesithän, että opintoneuvontamme on ilmaista!

 

Muita aiheeseen liittyviä postauksia
Ota yhteyttä