Minne lähteä opiskelemaan?

Minne lähteä opiskelemaan?

Nyt on hyvä aika tehdä tulevaisuuden suunnitelmia: mistä löytyisi juuri sinulle se oikea opiskelupaikka?

Nyt kun kerran mietit opintojasi ja tulevaisuuttasi, miksi et pitäisi vaihtoehtojasi aidosti avoinna: sinulla on tuhansittain opiskeluvaihtoehtoja myös Suomen rajojen ulkopuolella! Ja tiesithän, että voit hakea ulkomaalaisiin oppilaitoiksiin, vaikka olisit jo hakenut yhteishaussa suomalaisiin korkeakouluihin.

Voit hakea vaikka kuinka moneen yliopistoon ja koulutusohjelmaan, ja tehdä päätöksesi vasta, kun saat tiedon opiskelupaikasta. 

Opiskelemaan ulkomaille, mutta minne?

Houkutteleeko ulkomailla opiskelu, muttet oikein tiedä, minne päin maailmaa sinun kannattaisi lähteä? Ei huolta. Tiedämme, ettei päätöksenteko ole helppoa, ja voit olla aivan varma, ettet ole ainoa, joka miettii aivan samoja asioita. Joten vedä syvään henkeä ja mieti rauhassa. 

Onko unelmissasi tenttiinluku hiekkarannalla, uuden kielen oppiminen vai aktiivinen luontoseikkailu yliopiston lomakausina? Olemme koonneet lyhyen kyselyn helpottamaan päätöksentekoasi. Tee testi ja selvitä, minne sinun kannattaa suunnata opintojen perässä. 

P.S. Skrollaa alas, jotta näet varmasti kaikki vastausvaihtoehdot.

Testituloksesi on hyvä lähtökohta jatkosuunnitelmiesi varalle. Tarjoamme ilmaista opintoneuvontaa, eli olet enemmän kuin tervetullut keskustelemaan testituloksestasi ja yliopisto- ja opintoalatoiveistasi opintoneuvojiemme kanssa. Varaa vain aika joko puhelinkeskustelulle tai paikan päällä toimistollamme käytävälle neuvonnalle. Kerromme mielellämme vaihtoehdoistasi ja opastamme hakuprosessissa. 

Ota yhteyttä