Vielä ehdit hakemaan Englantiin syksyksi!

Vielä ehdit hakemaan Englantiin syksyksi!

Onko tavoitteenasi jatkaa opintoja heti syksyllä? Moni hakee toivomilleen linjoille sekä Suomessa että Englannissa, sillä lopullinen päätös tulee tehdä vasta kun saa kaikki vastaukset. 

Hae sinäkin nyt Englantiin – haku on helppo ja saat siinä meiltä kaiken avun!

Hae sitoutumatta jälkihaun kautta

Jos suunnittelet kanditason opintoja syksyksi 2017 ja suuntana Englantia, ennätät vielä hyvin hakemaan jälkihaun kautta. Virallinen hakuaika sulkeutui 15. tammikuuta, mutta jälkihaku on auki suurimpaan osaan ohjelmista aina kesäkuun loppuun asti. 

Yhteistyöyliopistomme Englannissa:

Englantiin haetaan sähköisellä UCAS-yhteishakujärjestelmällä. Hakemukseen voi listata viisi eri vaihtoehtoa. Eli viisi eri yliopistoa tai vaikka viisi eri koulutusohjelmaa samasta yliopistosta. Valintoja ei tarvitse priorisoida. Voit tulla hyväksytyksi kaikkiin valintakohteisiisi ja lopullisen päätöksen voit tehdä myöhemmin.

KILROY toimii UCAS-centerinä, ja näin ollen opintoneuvojamme voivatkin olla apunasi vaihtoehtojen kartoittamisesta aina hakuprosessin loppuun asti!

Englantiin opiskelemaan?
Ota yhteyttä!

Bournemouth University, Atrium

Esimerkiksi Bournemouth University tarjoaa laadukkaan opetuksen lisäksi monialaisia vapaa-ajan vaihtoehtoja sekä upeat puitteet opiskelulle.

Huomioitavaa hakuprosessista Englantiin

  • Hakeminen ei sido mihinkään ja moni hakeekin toivomilleen linjoille sekä Suomessa että Englannissa. Viimeisen valinnan voi tehdä, kun vastaukset kaikkiin hakemuksiin on saatu myös Suomessa kesä-heinäkuun vaihteessa.
  • Jos kirjoitat ylioppilaaksi vasta keväällä, voit silti hakea Englantiin. Haet vain tämänhetkisellä jaksoarvioinnilla tässä vaiheessa ja tulokset toimitetaan yliopistoihin myöhemmin. Voit myös hakea kandiopintoihin ammattikoulupohjalla.
  • EU-opiskelijat voivat saada lukukausimaksut lainana Englannista ja maksaa maksut vasta valmistumisen jälkeen, kun tienaa tietyn tulorajan yli (kun kyseessä on ensimmäinen kandintutkinto).

Hakuprosessin vaiheet

  • Ota yhteyttä opintoneuvojiin ja kerro hiukan opintotaustastasi ja -toiveista.
  • Saat suomalaisille hakijoille rakennetut ohjeet UCAS-hakuun ja voimme yhdessä etsiä toiveisiisi vastaavia koulutusohjelmia ja katsoa mihin ohjelmiin haku on edelleen auki.
  • Täytä, maksa (24 puntaa) ja lähetä UCAS-hakemus ohjeiden mukaan netissä.
  • Tuo hakuun tarvitut liitteet KILROYlle.
  • Otamme koulutodistuksista oikeaksi todistetut kopiot, teemme käännökset todistuksista lukiopohjalta hakeville sekä toimitamme kaikki liitteet eteenpäin yliopistoille.

Ota siis yhteyttä KILROYn opintoneuvojiin tai varaa aika maksuttomaan opintoneuvontaan, niin autamme sinua hakuprosessissa ja sinulle sopivan yliopiston valinnassa!

Kiinnostuitko opinnoista ulkomailla?
Kysy meiltä lisää!

 

Muita aiheeseen liittyviä postauksia
Ota yhteyttä