Opiskele seikkailujohtamista Kanadassa!

Opiskele seikkailujohtamista Kanadassa!

Oletko aktiiviharrastaja ja kiinnostunut useammasta eri lajista? Haluaisitko rakentaa tulevaisuuttasi yhdistämällä harrastamisen intohimosi työntekoon? Nyt on tilaisuutesi: lähde opiskelemaan kansainvälistä liiketoimintaa "Adventure Management"-linjalle Kanadaan!

Aktiviteettien täyteisiä lomia kysytään nyt enemmän kuin koskaan. Harrastaminen ja uusien lajien kokeilu vieraalla maaperällä ei kuitenkaan koskaan ole täysin riskitöntä, minkä takia luotettavan järjestäjän löytäminen on ehdottoman tärkeää. Turvallisuuden ja jännittävän elämyksen tasapainoittaminen ei ole aina helppoa, ja Thompson Rivers Universityn erikoislinja tarjoaakin erinomaiset puitteet alan opinnoille.

Thompson Rivers University, kampusalue

2 vuoden mittainen opinto-ohjelma

Adventure Management -ohjelma muodostuu 60 kanadalaisen opintopisteen kokonaisuudesta, jonka voi toteuttaa yksinään tai esimerkiksi osana nelivuotista Tourism Management -kandiohjelmaa. Linjan käytyäsi ymmärrät erilaisten ihmisten harrastamisen tärkeimmät osa-alueet, ja pystyt suunnittelemaan todella jännittäviäkin aktiviteetteja kontrolloidusti ja tärkeät turvallisuusseikat huomioiden.

Uusi vuosikurssi aloittaa opintonsa aina syyskuussa, joten haku tulee aloittaa aina edellisenä kevättalvena! Huippusuositun ohjelman osallistujamäärät ovat rajoitettuja ja paikat täyttyvät aikaisessa vaiheessa.

Opinto-ohjelmasta 42 opintopistettä on pakollisia opintoja ja voit valita yhteensä 18 opintopisteen edestä valinnaisia kursseja.

Pakollisiin opintoihin kuuluu:

 • the adventure industry
 • managing adventure businesses 
 • the wilderness environment
 • communication and marketing
 • accounting
 • expedition planning and leadership
 • legal liability and risk management

Opiskelijat voivat valinnaisten kurssien avulla erikoistua esimerkiksi vuorikiipeilyyn, luolasuunnistukseen, melontaan, koskenlaskuun, maastopyöräilyyn, lumikelkkailuun tai vaikkapa jeeppi-safareihin! Valinnaisia kursseja kyllä riittää. 

Valinnainen kurssi: kiipeilyretken johtaminen

Miksi lähtisin Kanadaan opiskelemaan?

Kanadan suosio pohjoismaalaisten opintojen kohteena on kasvanut hurjasti viime vuosina, sillä maa tarjoaa huippulaatuista opetusta arvostetuissa yliopistoissa.

Maana Kanada on turvallinen ja ennen kaikkea monipuolinen: sieltä löydät niin suurkaupungin vilskettä kuin henkeäsalpaavan upeita luontokohteita! Lisäksi kanadalaisia luonnehditaan usein maailman ystävällisimmäksi kansaksi, ja vastaanotto missä tahansa päin maata on todella lämmin.

10 hyvää syytä opiskella Thompson Rivers Universityssä:

 1. TRU on kansainvälisesti arvostettu yliopisto.
 2. Eloisa ja kannustava kampusyhteisö monipuolisine palveluineen tekee opiskelijaelämästä leppoisaa ja tukee erityisesti kansainvälisiä opiskelijoita vieraassa kulttuuriympäristössä. 
 3. Loistavat harrastusmahdollisuudet pitävät mielen virkeänä: vaellus, maastopyöräily, ratsastus, golf, kalastus, tennis, jääkiekko ja curling.  
 4. Kampuksilla toimivat lukuisat opiskelijayhdistykset, urheilukerhot ja muut klubit auttavat uusien ystävyyksien luomisessa: tapaa samanhenkisiä opiskelijoita ja haasta itse kokeilemaan jotakin uutta.
 5. TRU:ssa opetus tapahtuu massaluentojen sijaan pienryhmissä; ryhmäkoko on keskimäärin 24 opiskelijaa.
 6. Yliopisto sijaitsee huikeissa maisemissa: hyvä sijainti kaupungin reunustalla ja samalla komean luonnon keskellä. 
 7. Thompson Rivers Universityssä on kansainvälinen ilmapiiri: opiskelijoita on yli 85 maasta! 
 8. Opiskelijoiden majoitus on hoidettu hyvin: korkeatasoisia opiskelija-asuntoja sekä kampuksella että sen ulkopuolella. 
 9. Viikonloppureissuja silmällä pitäen Vancouver on vain 45 minuutin lentomatkan päässä... 
 10. Samainen 45 minuuttia autossa  ja pääset yksiin Kanadan parhaisiin laskettelurinteisiin!
Kiinnostuitko Adventure Management -linjasta?
Kysy lisätietoja!
Tags: Kanada
Muita aiheeseen liittyviä postauksia
Ota yhteyttä