• joulu07

  Yhdistä reissaaminen, työnteko ja opiskelu Australiassa

  Jos et vielä tiedä, mitä lähteä opiskelemaan ja ajatus välivuodesta ennen korkeakouluopintoja houkuttelee, saattaa Australialla olla tarjottavanaan mielenkiitoisia vaihtoehtoja juuri sinulle!

  Omien polkujen etsiminen ja pieni hengähdystauko lukion tai ammattikoulun jälkeen tulee hyvään väliin monelle. Ja mikä olisikaan parempi aika elämässä matkustaa, kerätä kokemuksia ja uskaltautua tuntemattomaan seikkailufiilis rohkaisuna.

  Reissua, töitä ja opiskelua Working Holiday -viisumin turvin reissaat Australiassa tavallisen turistiviisumin 3 kuukauden sijaan jopa kokonaisen vuoden. Tämä mahdollisuus kannattaa käyttää nyt, sillä näitä erityisviisumeita myönnetään ainoastaan alle 30-vuotiaille. Working Holiday on todella suosittu tapa viettää välivuotta, mutta harva tietää, että samaisen viisumin turvin voi myös opi... Lue lisää
 • joulu04

  Opiskele kandiksi ulkomailla

  Maailma on pulloillaan mahdollisuuksia, joten miksi turhaan rajoittaisit itseäsi Suomen rajojen sisälle? Yliopistoja on vaikka kuinka ja yliopistoissa on lähes loputtomasti mielenkiintoisia koulutusohjelmia, joten vaihtoehdot eivät ainakaan lopu kesken!

  Tässä muutama opintoneuvojiemme poiminta ainutlaatuisista kandivaihtoehdoista maailmalla. Lue eteenpäin, ... Lue lisää
 • marras07

  Parhaat opiskelupaikat urbaanitallaajalle


  Onko haaveissasi lähteä maailmalle, asua ja opiskella dynaamisessa metropolissa, joka sykkii elämää, on täynnä kulttuuria, aktiviteettimahdollisuuksia ja eteenpäin puskevaa energiaa? Jos urbaaniseikkailut maailman miljoonakaupungeissa on se juttu, niin tässäpä muutama täydellinen vaihtoehto sinulle maailmanvalloittaja!

  New... Lue lisää
 • syys12

  5 keinoa kotiutua opiskellessa ulkomailla

  Ulkomaille opiskelujen perässä muuttaminen on jännittävää, kihelmöivää ja hiukan pelottavaakin: uusi opiskelupaikka, ihmiset ja ennen kaikkea uusi maa sekä kieli. Älä anna turhalle jännittämiselle sijaa, vaan ota kokemukset vastaan avoimin mielin.

  Näillä yksinkertaisilla neuvoilla nopeutat kotiutumisprosessia ja eikä aikaakaan... Lue lisää
 • elo29

  Jäitkö ilman opiskelupaikkaa Suomessa?

  Tiesithän, että vaikka opintopaikka jäi saamatta Suomen yhteishaussa, vaihtoehtosi eivät loppuneet siihen, eikä sinun tarvitse odottaa ensi kevääseen asti uutta yritystä varten. 


  Suomessa opiskelupaikat ovat rajalliset, mutta maailma on täynnä korkeatasoisia yliopistoja, mielenkiintoisia koulutusohjelmia ja huikeita opiskelijakau... Lue lisää
 • elo15

  Työt opintojen ohella

  Opiskelijabudjetilla ei leveillä, mutta onneksi opintojen ohessa voi tienata – myös ulkomailla. Ulkomailla opiskelusta pitää maksaa lukukausimaksuja, joten lisätienestit tulevat useimmiten tarpeen. 


  Minkälaisia töitä ulkomailla voi tehdä? Opiskelijaviisumit asettavat usein joitakin rajoituksia sekä työtuntien määrään että alaan, jolla voit työskennellä, mutta v... Lue lisää
 • heinä18

  Perth vai Singapore?

  Opiskelu Australiassa antaa loistavat eväät tulevaisuuteen. Sen lisäksi, että koulutus on huippuluokkaa, australialainen opiskelijaelämä on kaikin puolin ikimuistoista: huikeita road trip -mahdollisuuksia, monipuolista tekemistä kampuksilla ja uusia opiskelijakavereita ympäri maailman!

  Perth on Länsi-Australian keskus ja kaikin puolin loistava paikka asua, elää ja opisk... Lue lisää
 • kesä08

  Opiskele kauppatieteitä Australiassa

  Kauppatieteiden opiskelu ulkomailla tarjoaa loistavia erikoistumismahdollisuuksia ja väylän mielenkiintoisiin tulevaisuuden työtehtäviin. Älä tyydy annettuun, vaan haasta itsesi etsimään oppeja, vastauksia ja inspiraatiota maailmalta!

  Australiassa yliopisto-opetus on suomalaisiin korkeakouluihin verrattuna käytännönläheisempää: opetukse... Lue lisää
 • huhti06

  Tällaista on opiskelu Englannissa

  Englannilla on todella pitkät perinteet kansainvälisten opiskelijoiden vastaanottamisessa, eikä BREXIT tule vaikuttamaan vielä ensi syksyn opiskelijoihin.


  Englantilaisissa yliopistoissa on tarjolla 38,000 ohjelmaa pelkästään kandin tutkintoihin, joten jokainen varmasti löytää näiden joukosta omansa! Englannissa sekä kandin että mai... Lue lisää
 • helmi16

  Vielä ehdit hakemaan Englantiin syksyksi!

  Onko tavoitteenasi jatkaa opintoja heti syksyllä? Moni hakee toivomilleen linjoille sekä Suomessa että Englannissa, sillä lopullinen päätös tulee tehdä vasta kun saa kaikki vastaukset. 

  Hae sinäkin nyt Englantiin – haku on helppo ja saat siinä meiltä kaiken avun!


  Hae sitoutumatta jälkihaun kautta Jos suunnittelet kandita... Lue lisää
Ota yhteyttä