Vaihtoon vuonna 2017

Vaihtoon vuonna 2017

Haluatko kokea Jenkkien kampus-elämän, opiskella tenttiin vaihteeksi rantatuolista käsin tai vaikkapa lähteä road tripille uusien ystävien kanssa? Ota haaste vastaan ja lähde vaihtoon vuonna 2017 - tämän kokemuksen muistat varmasti koko loppuelämäsi!

Vaihto-opiskelijana pääset suorittamaan osan korkeakouluopinnoistasi ulkomailla. Opiskele lukukausi tai kaksi valitsemassasi maassa ja kaupungissa. Miltä kuulostaisi esimerkiksi joku seuraavista vaihtoehdoista?

  1. Koe Uusi-Seelanti ja maan uskomaton luonto: korkeita vuoria, suuria metsäalueita, tulivuoria, kuumia lähteitä, jäätiköitä, vesiputouksia ja hiekkarantoja. Moderneissa kaupungeissa on puolestaan tarjolla tarvitsemasi palvelut sekä ystävällinen ilmapiiri.

  2. Kohtaa monipuolinen Kanada! Maailman toiseksi suurin valtio tarjoaa nähtävää jokaiselle. Huikea luonto ja monikulttuuriset suurkaupungit muodostavat loistavan yhdistelmän.

  3. Koe USA - New Yorkin syke vai Kalifornian helteet? Vaihdossa voit myös irtautua arjesta ja nauttia elämästä Havajilla, Tyynenmeren helmellä: surffausta, sukellusta, Honolulun yöelämää, tulivuoria, sademetsiä ja tasaisen lämmintä vuoden ympäri. Mikä olisi parempi ympäristö vaihtovuodelle? Aloha!

  4. Nauti suurkaupungeista ja rantaelämästä samalla kertaa aurinkoisessa Australiassa! Sydney, Melbourne, Brisbane, Gold Coast, Sunshine Coast, Adelaide tai Perth – tarjolla unohtumattomia kokemuksia ympäri Australiaa.

Omat opintoneuvojamme auttavat sinua kiinnostavan maan ja yliopiston valinnassa, tai mikäli kohdemaa ja -yliopisto ovat jo mielessä, autamme sinua hakuprosessissa.

Vaihtoon vuonna 2016 | Opiskelijavaihto

Apurahaa vaihtoon

Ulkomaille lähtiessä kannattaa tiedustella tarkkaan kaikki apurahamahdollisuudet - eritoten vaihtoon lähtijöille näitä on usein tarjolla jo koulunkin puolesta! Myös jotkut ulkomaiset yliopistot myöntävät apurahoja, yleensä aiemman opintomenestyksen perusteella. Pistä siis nämäkin kysymykset listaan, jonka voit sitten esittää opintoneuvojillemme! Tutustu myös yksityisten säätiöiden apurahoihin

Yliopistoista on varaa valita

Yhteistyöyliopistomme ovat monitieteellisiä, korkeatasoisia ja kansainvälisesti tunnettuja. Vaihtomahdollisuus on seuraavien maiden yhteistyöyliopistoihin. Voit valita vaihtoyliopistosi lähes 50:n yliopiston joukosta.

Maa- ja yliopistokohtaisia eroja löytyy vaihto-opintoihin soveltuvien kurssivaihtoehtojen osalta - kysythän opintoneuvojiltamme siis tarvittavat tarkennukset!

Lukukausimaksut

Huomioithan, että vaihtoon hakeminen meidän kautta ei vaikuta kohdeyliopiston lukukausimaksuihin, vaan ne ovat saman suuruiset kuin jos hakisit itsenäisesti. Tsekkaa yliopistokohtaiset esimerkkejä yliopistokohtaisista lukukausimaksuista täältä

Vaihtoon vuonna 2016 | Opiskelijavaihto

Kurssien valinta vaihto-opintojen aikana

Vaihto-opiskelijana (yliopistot käyttävät myös Freemover, Study Abroad tai Visiting Student -nimityksiä) Australiassa ja Uudessa-Seelannissa kursseja on mahdollisuus valita hyvin vapaasti lähes kaikista tiedekunnista oman kiinnostuksen mukaan. Myös muissa maissa kurssitarjonta on laaja, mutta valinnat tehdään tiettyjen raamien puitteissa.

Vaihto-opinnoista hyötyä myös koulun ulkopuolella

Paranna ansioluetteloasi ja verkostoidu ulkomailla - Vaihdossa alakohtaisen osaamisen ohella kielitaitosi kehittyy ja vieraassa kulttuurissa eläminen antaa aivan uudenlaista perspektiiviä. Hienojen kokemusten lisäksi ulkomaille lähdöstä on usein etua myös työelämässä, jossa kansainvälistä kokemusta arvostetaan suuresti! Kurkkaa Top 5 syytämme lähteä ulkomaille opiskelemaan.

Älä unelmoi, suunnittele!
Tule juttelemaan
Muita aiheeseen liittyviä postauksia
Ota yhteyttä