Kandin opintoihin Englantiin syksyksi 2018

Kandin opintoihin Englantiin syksyksi 2018

Huomio kaikki Englannissa opiskelusta kiinnostuneet: nyt kannattaa hakea kandin tutkinto-ohjelmiin! 

Haku auki 15.1.2018 asti

Englantiin haetaan sähköisellä yhteishakujärjestelmällä, nimeltä UCAS. Järjestelmä muistuttaa hieman suomalaista yhteishakua, mutta UCAS-haussa, haet kaikkiin vaihtoehtoisi samanarvoisesti, eli sinun ei vielä hakuvaiheessa tarvitse priorisoida vaihtoehtojasi.

Listaat hakemukseesi viisi eri vaihtoehtoa: joko eri yliopistoa tai vaikka viisi eri koulutusohjelmaa yhdestä ja samasta yliopistosta. Voit saada opiskelupaikkatrajouksen kaikkiin valitsemiisi koulutusohjelmiin. Lopullisen päätöksen voit tehdä myöhemmin.

Kandidaatiksi Englannissa - KILROY

Yhteistyöyliopistomme Englannissa

Toimimme Suomessa kuuden eri englantilaisen yliopiston paikallisena edustajana, jotka kukin tarjoavat noin 120:stä yli 200:aa kandiohjelmaa. Näiden joukosta löydät toiveisiisi parhaiten sopivat ohjelmat:

Kun haet meidän kauttamme, maksat täysin samat lukukausimaksut yliopistolle (jos päätät lähteä) kuin jos hakisit yliopiston omia väyliä pitkin. Meiltä saat vain maksuttomat vinkit, ohjeet ja tuen hakuprosessiin.

Huomioitavaa hakuprosessista Englantiin:

  • Hakeminen ei sido mihinkään. Voit tehdä päätöksen opiskelupaikkatarjouksen hyväksymisestä, kun yliopisto on ensin ilmoittanut tarjotaanko sinulle paikkaa toivomaasi koulutusohjelmaan.
  • Jos haet yliopistoon lukio-opintojen pohjalta, voimme tehdä käännökset lukion päättötodistuksellesi sekä YO-todistuksellesi, sekä todistaa todistukset oikeiksi. Näin vältyt käännöstoimistojen ja notaarien maksuilta.
  • Jos olet kirjoittanut pitkästä englannista Magnan tai vahvemman (M-L), voit hakea kielitestivapautusta yhteistyöyliopistoihimme.
  • EU-maan opiskelijana voit hakea englantilaista opintolainaa, jolla katat  lukukausimaksut. Maksat lainaa takaisin vasta valmistumisen jälkeen, kun tienaat tietyn tulorajan yli (kun kyseessä on ensimmäinen kandintutkinto).

Opiskelu Englannissa - KILROY


Hakuprosessin vaiheet:

  1. Ota yhteyttä opintoneuvojiimme, ja kerro hiukan opintotaustastasi ja -toiveistasi.
  2. Saat suomalaisille hakijoille rakennetut ohjeet UCAS-hakuun, ja voimme yhdessä etsiä toiveisiisi vastaavia koulutusohjelmia. Tarkistamme samalla, mihin ohjelmiin haku on edelleen auki.
  3. Täytä, maksa (23 puntaa) ja lähetä UCAS-hakemus ohjeiden mukaan netissä.  
  4. Tuo hakuun tarvitut liitteet meille, niin tarkistamme, että kaikki on kunnossa. 
  5. Otamme koulutodistuksista oikeaksi todistetut kopiot, teemme käännökset todistuksista lukiopohjalta hakeville sekä toimitamme kaikki liitteet eteenpäin yliopistoille.
  6. Hakuaika päättyy 15.1.2018 klo 18.00 UK:n aikaa.

 

Ja sitten vain tulevaisuutta suunnittelemaan!

Muita aiheeseen liittyviä postauksia
Ota yhteyttä