Apuraha vaihto-opintoihin Sydneyssä

Apuraha vaihto-opintoihin Sydneyssä

Haaveiletko ulkomailla opiskelusta, kenties Australiassa asti? Jos down under, Sydney ja erityisesti media-ala ja viestintä kiinnostavat, jatka lukemista. Tarjolla on apuraha vaihto-opiskelijoille, joka helpottaa lukukausimaksuja sekä tekniikkainvestointeja: 1000 AUD + GoPro-kamera + Samsung-tabletti.

Macquarie University, joka sijaitsee Sydneyn pohjoisosassa, noin puolen tunnin ajomatkan päässä kaupungin keskustasta, tarjoaa aktiivisille opiskelijoilleen mahdollisuuden Student Representative -apurahaan, joka kattaa osan opiskelukustannuksista ja maustaa opiskelukokemustasi monin tavoin.

Macquarie University Student Representative -apuraha

Tätä apurahaa voivat hakea kaikki Macquarieen suuntaavat vaihto-opiskelijat (study abroad), mutta erityisen hyvin paketti sopii media-alan opiskelijoille. Kyseessä on hieman tavallisesta poikkeava apuraha-paketti: Saat kertaluontoisesti n. 660€ (1000AUD) kattamaan opintomaksujasi, jonka lisäksi pakettiin kuuluu GoPro-kamera ja Samsung-tabletti, joiden avulla dokumentoit opiskelujasi Macquariessa.

Lisäksi apuraha-paketti tarjoaa:

  • Koulutusta ja käytännön kokemuksia mediatyöstä. Saat myös arvokasta akateemista ja ammatillista palautetta tekemästäsi työstä.
  • Mahdollisuuden osallistua ammattimaisiin valokuvaussessioihin. 
  • Pääsyn Macquarien Global Leadership Programiin.
  • Saat todistuksen, joka osoittaa, että olet Student Representative -apurahan haltija.

Täytä hakemus, pakkaa laukkusi ja valmistaudu raportoimaan elämästäsi Australiassa ja Macquarie Universityssä vlogin muodossa! Suosittelemme hakemuksen täyttämistä erityisesti media-, journalismi-, viestintä- ja sosiaalisen median opinnoista kiinnostuneille. Ota yhteyttä opintoneuvojiimme, niin saat tarkemmat ohjeet sekä infoa hakukriteereistä ja -päivämääristä. 

Macquarie University - Tarjolla mielenkiintoinen apuraha

Miksi opiskella Macquarie Universityssä?

Macquarie University on johtava yliopisto monilla aloilla mukaan lukien liiketoiminta (business) ja soveltava rahoitus (applied finance), mutta moni australialainen tuntee ja tietää Macquarien juurikin sen media- ja viestintäkursseista. 

Ei liene myöskään pahasta, että Macquarie lukeutuu maailman parhaiden yliopistojen TOP 2%:iin ja on Australian 10 parhaan yliopiston joukossa. Macquariessa on opiskelijoita yli sadasta maasta, joten opiskelukokemuksesi on taatusti kansainvälinen! 

Lähde opiskelemaan ulkomaille Sydneyhin!

Kuka voi hakea apurahaa?

Jos olet aktiivinen tyyppi ja vaihto-opinnot Australiassa kiinnostavat, tämä saattaa olla juurikin sinun juttusi. Jos ajatus vlogin pitämisestä ei pelästytä, vaan koet sen ennemminkin loistavana mahdollisuutena testata ja kehittää media-taitojasi, älä enää mieti! 

Apurahahakemuksessa otetaan huomioon:

  • Sujuva englannin kielen taito (jos pärjäät opinnoissa Australiassa, vastaat varmasti myös apurahavaatimuksiin)
  • Sinulla on hyvä keskiarvo nykyisistä opinnoistasi 
  • Opintosi ovat täysiaikaiset, olet ottanut opintopaikan vastaan ennen apurahahaun päättymistä ja aloitat opintosi hyväksymiskirjeessäsi mainittuna ajankohtana, ts. et voi ilmoittautua poissaolevaksi ensimmäisenä vuonna.

Et voi hakea Student Representative -apurahaa mikäli

  • Olet jo opiskelijana Macquariessa
  • Olet saanut jonkun toisen stipendin Macquarielta tai heidän yhteistyökummpaneiltaan
  • Haet Macquarie Universityyn tutkinto-opiskelijaksi 

Opiskelijaelämää Sydneyssä

Sydney on dynaaminen ja monipuolinen kaupunki, jonka tunnelma on iloisen kansainvälinen. Voit huoletta odottaa loputonta mahdollisuuksien määrää nähdä ja kokea uutta myös yliopiston seinien ulkopuolella etkä siltikään tule pettymään. Toki yliopisto vaatii paneutumista opintoihin, mutta älä silti unohda ottaa iloa irti opiskelijaelämästä ja ulkomaan opinnoistasi.


Valmiina opettavaiselle seikkailulle? Siinä tapauksessa ota yhteyttä – meiltä saat ilmaista opintoneuvontaa ja muita vinkkejä liittyen ulkomaanopiskelujen käytännönjärjestelyihin.

Kysymyksiä Ausseissa opiskelusta?
Kysy pois!
Muita aiheeseen liittyviä postauksia
Ota yhteyttä