Apuraha opintoihin Japanissa

Apuraha opintoihin Japanissa

Tiesitkö, että kandiopintoihin Japaniin on mahdollisuus saada jopa 100% lukukausimaksuista kattava apuraha? Kyllä vain, ja me kerromme miten! Ulkomailla opiskelun yhteydessä on aina pohdittava itse opintojen lisäksi myös rahoituspuolta, joten tämä on mahdollisuus, jota ei kannata sivuuttaa.

Kandin tutkinto Japanissa?

Edustamamme Ritsumeikan Asia Pacific University (APU) sijaitsee Japanissa, Beppun kaupungissa. Yliopisto tarjoaa kaksi kandiohjelmaa: Bachelor of Business Administration ja Bachelor of Social Studies. Molemmissa tutkintovaihtoehdoissa sinulla on valittavanasi neljä pääaine/suuntautumisvaihtoehtoa:

Bachelor of Business Administration

  • Accounting and finance
  • Marketing
  • Strategic management and organization
  • Innovation and economics

Bachelor of Social Studies

  • Environment and development 
  • Hospitality and tourism
  • International relations and peace studies
  • Culture, society and media

Kandin opinnot kestävät 4 vuotta, ja voit aloittaa opinnot joko huhtikuussa tai syyskuussa valintasi mukaan. Yliopisto ottaa vastaan hakemuksia ympäri vuoden. 

Apuraha opintoihin Japanissa - Ritsumeikan Asia Pacific University

Kaupan päälle kielitaito

Opetuskieli edellä mainituissa kandin ohjelmissa on englanti, mutta kaikki kansainväliset opiskelijat opiskelevat koulutusohjelmaan kuuluvien kurssien rinnalla japania. Japanin kielentaitoa ei siis vaadita, jotta saisi opiskelupaikkatarjouksen.

Neljän vuoden opintojen aikana saavutat vähintään keskitason japanin taidon, mistä on varmasti hyötyä tulevaisuudessa. Japani on valtava markkina-alue ja sen kielen ja kulttuurin tuntijoista on kysyntää monella alalla. 

Lue lisää opiskelusta Japanissa ja Ritsumeikan Asia Pacific Universitystä.

Apurahat kandiopintoihin - APU

Ristumeikan APU:sta on mahdollista saada parhaimmillaan 100% lukukausimaksuista kattava apuraha. Arvio apurahan myöntämisestä tehdään hakemuksen käsittelyn yhteydessä. Sekä opiskelupaikkatarjouksen että apurahan saantiin vaikuttavat opintomenestyksesi aikaisemmista opinnoistasi, motivaatiosi, aktiivisuutesi ja harrastaneisuutesi. Myös suositukset ja perheen tulotaso otetaan huomioon.

Ritsumeikan yliopistoon on tarjolla apurahoja myös maisteritasolle, joten ota ihmeessä yhteyttä, jos opinnot Japanissa kiinnostavat – millä tasolla tahansa!

Hae opintopaikkaa ja apuraa NYT!

Mitä hakuaikatauluun tulee, seuraava mahdollinen aloitusajankohta on huhtikuussa 2019, ja jo nyt voit aloittaa haun. Aloita ulkomaan opintoihin valmistautuminen ja tule käymään opintoneuvojimme juttusilla. Haku Ristumeikan yliopistoon, kuten kaikkiin edustamiimme yliopistoihin, käy helposti kauttamme. Saat meiltä tarvitsemasi tiedot esim. tärkeistä päivämääristä, tarvitsemistasi liitteistä, apurahoista ja tietenkin itse hakupaperit. 

Varaa aika maksuttomaan opintoneuvontaan ja aloita prosessi!

 

Muita aiheeseen liittyviä postauksia
Ota yhteyttä