Miksi lähteä ulkomaille opiskelemaan KILROYn kautta?

Miksi lähteä ulkomaille opiskelemaan KILROYn kautta?

"Miksi olisin teihin yhteydessä suunnitellessani ulkomailla opiskelua, enkä suoraan yliopistoihinne?"

"Maksaako haku minulle enemmän, jos haen teidän kauttanne enkä suoraan?"

"Maksaako opintoneuvonta jotain?"

... ja niin edelleen.  Nämä ovat valideja kysymyksiä, mitä kohtaamme silloin tällöin asiakkailtamme - itse asiassa niin valideja, että päätimme avata keskustelun myös tänne! Jos suunnittelet siis ulkomailla opiskelua, tutkinto- tai korkeakouluvaihdon muodossa, kurkkaa alta 5 faktaa ja vastausta roolistamme hakuprosessin aikana.

1. Maksuton opintoneuvonta & ei hakupakkoa

  • Autamme sinua löytämään parhaan vaihtoehdon opintotoiveidesi mukaisesti edustamiemme 50 yliopiston joukosta.
  • Meillä on omat yhteyshenkilöt yliopistoilla, joten yhteydenpito on helppoa ja nopeaa.
  • Saat tietoa yliopistoista, heidän tarjoamistaan ohjelmista ja tutkintomahdollisuuksista, hakukäytännöistä, lukukausimaksuista sekä pääsyvaatimuksista.
  • Neuvomme testeistä, joita valitsemasi koulutusohjelma mahdollisesti vaatii.
  • Saat myös lisätietoja opintojen rahoituksesta ja autamme sinua elinkustannusten arvioinnissa. Saat tietoa opintotukiasioista, mahdollisista apurahoista ja esim. viisumisi sallimista työskentelymahdollisuuksista.
  • Oheistamme ja autamme sinua hakuprosessin alusta loppuun asti. Teemme yhteistyötä yliopistojen kanssa, joten meillä on saatavilla uusin tieto päivämääristä ja hakuvaatimuksista
  • Varmistamme, että hakemuksesi käsittely sujuu kuten pitääkin.
  • Autamme käytännön asioiden järjestelyssä, kuten opintotuen hakemisessa, KELA:n määräysten selvittämisessä, viisumihaussa, asumisjärjestelyissä, terveys- ja matkavakuutuksissa jne. Opastamme kaikkia kauttamme lähteviä opiskelijoita. Varsinkin viisuminhakuprosessi on tärkeää hoitaa oikein, koska muuten voi lähtö viivästyä tai pahimmassa tapauksessa jopa peruuntua kokonaan.

Meidät löytää puhelimen lisäksi niin chatista, sähköpostin päästä, somesta kuin Helsingin myymälästä ja aina kerran kuusta myös Turun myymälästämme.

Kaikki ulkomailla opiskelua tai työharjoittelua suunnittelevat ovat tervetulleita kyselemään lisää! Miksi miettiä pidempään ottaako yhteyttä, kun opintoneuvonta on täysin maksutonta eikä sido mihinkään?

Melbourne opiskelijakaupungiksi?Kiinnostaako sinua jokin tietty kohde, vai lähdetäänkö kartoittamaan kiinnostavan opintoalan mukaan? Vaihtoehtoja on ihan jokaiselle!

2. Muut maksut, onko niitä?


Oikeaksitodistaminen & kääntäminen = säästöä joka paperista
Suureen osaan yhteistyöyliopistojamme pystymme oikeaksitodistamaan todistuksesi sekä tekemään käännökset muun muassa lukion todistuksistasi. Voimme useassa tapauksessa antaa myös suosituksen kielitaidostasi, joten säästät rahaa ja aikaa, kun vältyt kielitestin suorittamiselta. Säästöä syntyy myös siitä, etteivät opiskelijamme aina joudu maksamaan yliopiston pakollista, virallista hakumaksua.

Haku kauttamme = täysin sama hinta, kuin hakiessasi itsenäisesti
Haussa mukana olomme ei vaikuta lukukausimaksuihin. Lukukausimaksut maksetaan aina suoraan yliopistoille ja ovat täysin samat kuin jos olisit hakenut itsenäisesti.

Paperi- ja postituskulut = yksi 50€ maksu, jolla teemme kaiken puolestasi
Kun päätät edetä haun kanssa, on ainoastaan yksi kulu, jonka keräämme: 50 euron käsittelykulu. Tällä summalla voit hakea vaikka kaikkiin yhteistyöyliopistoomme ja postitamme jokaikisen paperin puolestasi - pretty neat, right? Normaalisti itse asiassa säästät jo enemmän kuin 50 euroa yllä listattujen seikkojen kautta.

3. Oikeasti osaava henkilökunta

Me KILROYlaiset ollaan melko kova porukka reissaamaan. Lisäksi opintoneuvojamme ovat myös itse opiskelleet ulkomailla. Omien kokemustemme kautta tiedämme, mitä kaikkea ulkomailla opiskelu on, ja mitä kaikkea se meille antaakaan. Kouluttautumisen rinnalla ulkomailla opiskelu on jo itsessään mahtava elämän koulu, jota varmasti pystyy hyödyntämään vahvuutena sekä henkilökohtaisessa elämässä että työelämässä äärimmäisen monin tavoin!

Opintoneuvojamme IlkkaEsimerkiksi KILROYn Ilkka on kokenut reissumies niin opintojen kuin vapaa-ajan matkailunkin saralla. Varaa aika suoraan Ilkalle täältä >>

4. Korkeatasoiset, monitieteelliset ja akkreditoidut yhteistyöyliopistot

Yhteistyöyliopistomme ovat korkeatasoisia, paikallisten opetusviranomaisten tunnistamia ja monitieteellisiä – tarjolla on sadoittain koulutusohjelmia ja erikoistumisvaihtoehtoja, joiden joukosta jokaiselle löytyy varmasti jotakin.

5. Unelmalupaus

Me lupaamme tehdä unelmistasi totta! Helposti, hauskasti ja niin, että kokemattominkin uskaltaa lähteä. Ja, jotta kaikki ei olisi pelkkää sanahelinää, olemme valmiita todistamaan tämän käytännössä. Haasta meidät omalla ideallasi ja ota selvää! Laitetaan maksuton opintoneuvonta-aika varaukseen ja jutellaan tarkemmin unelmistasi.

Muita aiheeseen liittyviä postauksia
Ota yhteyttä