Top 5 opiskelijaklubit Australiassa ja Uudessa-Seelannissa

Top 5 opiskelijaklubit Australiassa ja Uudessa-Seelannissa

Opiskelijaelämään kuuluu luonnollisesti erilaiset opiskelijoiden ylläpitämät järjestöt, klubit ja niiden järjestämät tempaukset. Monille opiskelijayhdistyksistä tulee vain mielikuva teekkareista ja kirjavista opiskelijahaalareista.

Mutta kuten kokoamamme lista osoittaa, Australian ja Uuden-Seelannin yliopistoissa opiskelijat ovat luovia yhdistysten perustamisessa. Lue koko lista ja katso mitä kaikkea näissä yhteistyökouluissamme onkaan tarjolla!

1. Klubi oluen ystäville

Oluen paneminen ja siitä puhuminen ovat pinnalla tällä hetkellä ja sama kehitys on nähtävissä myös Royal Melbourne Institute of Technologyn opiskelijoiden keskuudessa Melbournessa. Yliopiston opiskelijoille onkin tarjolla oma RMIT Beer brewers and Connoisseurs club. Ei hullumpaa!

Top 5 opiskelijaklubit Australiassa ja Uudessa-Seelannissa
Kippis opiskelijaelämälle!

2. Opiskelijoiden meditaatioseura

Opiskelu ja elämä opintojen ympärillä voi aiheuttaa paikka paikoin stressiä. Rankkaa opiskelijaelämää voi University of South Australiassa tasapainottaa esimerkiksi liittymällä yliopistolla toimivaan meditaatioseuraan.

Top 5 opiskelijaklubit - meditaatioseura
University of South Australia Meditation Clubilla harjoitellaan mielenhallintaa.

3. Tea Appreciation Society

Osa ihmisistä ottaa hyvinkin vakavasti teen ja siitä nauttimisen. Mikäli tee on sinun juttusi, kannatta harkita University of Aucklandia ja yliopistolla toimivaa Tea Appreciation Societyä.

Top 5 opiskelijaklubit: Tea Appreciation SocietyTeetä ja sympatiaa tarjoilee University of Aucklandin Tea Appreciation Society.

4. Huispausseurat ja lajiliitto

Mikäli Harry Potter -elokuvat ovat tuttuja, olet varmastikin haaveillut huispauksen (engl. quiddich) kokeilemisesta. Macquarie Universityn opiskelijat ovat ottaneet asian omiin käsiinsä ja perustaneet oman seuran lajin ympärilleAustraliasta löytyy myös Huispauksen lajiliitto, joka järjestää turnauksia seurojen välillä. 

Top 5 opiskelijaklubit - Macquarie universityTässä koulussa pyörii MQ Quidditch club – eli huispausseura, jep!

5. Herkuttelukerho

Ruoka, mikä ihana tekosyy omalle kerholle! Queensland University of Technologyssä (QUT) on järkeilty, ettei ole parempaa tapaa verkostoitua kuin yhdessä syöminen. QUT Gluttony Society on kerho hyvän ruuan ja juoman ystäville.

Top 5 opiskelijaklubit Australiassa ja Uudessa-Seelannissa
QUT Gluttony Society on herkkusuun valinta.


Haluatko sinäkin kokea opiskelijaelämän riemut hulluine opiskelijaklubeineen Australiassa tai Uudessa-Seelannissa? Me voimme auttaa. Ota yhteyttä opintoneuvojiimme ja valitaan sinulle sopivin koulu aktiviteetteineen!

Kohti uusia kokemuksia?
Tule käymään!

 

Muita aiheeseen liittyviä postauksia
Ota yhteyttä