Opiskelemaan Kanadaan?

Opiskelemaan Kanadaan?

Miksi lähteä opiskelemaan Kanadaan? 
Kanadasta löytyy yksi maailman pisimmistä rantaviivoista. Villi ja ihmeellinen luonto tarjoaa elämyksiä, joista voimme täällä kotona vain haaveilla. Monikulttuurinen ja suvaitseva ilmapiiri sekä ystävälliset ihmiset luovat helpon ympäristön kansainväliselle opiskelijalle sopeutua uuteen kulttuuriin ja ympäristöön. 

Pinta-alaltaan maailman toiseksi suurinta valtiota ajatellessa tulee usein ensimmäisenä mieleen suuret hirvipopulaatiot ja laskettelurinteet. Kanada on kuitenkin myös paljon muuta. Listasimme asioita, miksi kannattaa valita juuri Kanada opiskelumaaksi.

Opiskelemaan Kanadaan - Banff Lake Louise
Kanadan luonto on henkeäsalpaavan kaunista kaikkialla. Kuvassa Banff Lake Louise.

Viisi asiaa, miksi kannattaa lähteä opiskelemaan Kanadaan 

1. High-Tech kampukset High-Tech maassa
Kanadalla on aina ollut suuri rooli informaatioteknologian ja tekniikan saralla, ja nämä innovaatiot ovat kaikkien saatavilla jokapäiväisessä elämässämme. Kanadassa on helppo tavata samanhenkisiä ihmisiä, toteuttaa itseään ja saada hyödyllistä kokemusta tulevaisuuteen esimerkiksi opiskelijayhdistysten kautta. Kanadalaisissa yliopistoissa on tarjolla kansainvälisille opiskelijoille myös apurahoja, jotka näet tästä.

2. Monikulttuurinen ympäristö
Kanadalaisissa yliopistoissa on lähes kaikki maailman etniset ryhmät edustettuina. Kanadalaiset haluavat, että monimuotoisuus, ihmisten omat tavat ja perinteet säilyvät. Täällä jokainen voi olla oma itsensä!

Opiskelemaan Kanadaan - Vapaa-aikaHarrastusmahdollisuudet Kanadassa ovat loputtomat. 

3. Kaunis ja jännittävä paikka asua
Kaikkien ulkomaille opiskelemaan suunnittelevien kannattaa muistaa, että elämää on myös luokkahuoneiden ulkopuolella. Kanadassa vapaa-ajan retkiä voi miettiä esimerkiksi British Columbian vehreälle rannikolle, majesteettisille Rocky Mountains -vuorille, valtaville preerioille, vaahterasiirappimetsiin sekä pitkälle rantaviivalle Atlantin maakuntiin. Hanki ideoita vapaa-ajan viettoon KILROYn Cristinan road tripiltä!

4. Turvallinen yhteisö
Kanadalaiset ovat ystävällinen kansa, maa on turvallinen ja elintaso korkea. Yliopistot keskittyvät opiskelijoiden turvallisuuteen ja terveyteen, ja opiskelusta pyritään tekemään kaikille hyvä valinta. Global Peace Index sijoittaa Kanadan yhdeksi Top 10 turvallisimmista maista maailmassa.

5. Ei viisumikuluja vaihtoon lähtiessä
Suomen kansalaisena pystyt suorittamaan Kanadassa yhden vaihtolukukauden ilman opiskelijaviisumia. Kanadaan maksimissaan kuudeksi kuukaudeksi lähteminen säästää siis aikaa ja rahaa!

Lue lisää yhteistyöyliopistoistamme Kanadassa:

Carleton University / Ottawa

Carleton University / Ottawa
Carleton University tarjoaa dynaamisen, opiskelijakeskeisen yliopistokokemuksen Ottawassa, Kanadan pääkaupungissa. Carletonin 26 000 opiskelijasta noin 10 % tulee ulkomailta – 153 eri maasta. Undegraduate-tutkintoja on 50 alalta.
Tutustu yliopistoon

Thompson Rivers University / Kamloops

Thompson Rivers University / Kamloops
Kanadan maisemissa opiskelusi on mukavaa ja rentoa. Thompson Rivers University ja Kamloopsin kaupunki tarjoavat ihanteelliset opiskelumahdollisuudet, unohtamatta alueen lukuisia harrastusmahdollisuuksia.

Trent University / Peterborough

Trent University / Peterborough
Trent University on ihanteellinen yliopisto sinulle, joka haluat opiskella kansainvälisessä ympäristössä luonnonhelmassa. Erikoistumismahdollisuudet ovat hyvät ja elinkustannukset halvempia kuin Suomessa.
Tutustu yliopistoon

Simonin opiskelijatarina Thompson Rivers Universitystä

Simonin opiskelijatarina Thompson Rivers Universitystä
Simon päätti toteuttaa unelmansa ja lähti vaihtoon Thompson Rivers Universityyn Kanadaan. Talvilajien harrastusmahdollisuudet Kamloopsissa ja englanti opiskelukielenä ratkaisivat kohteen valinnan.
Lue Simonin tarina


Nyt myös Working Holiday Kanadassa!

Opiskelu tai Working Holiday Kanadassa

Haluaisitko kuitenkin mieluummin työskennellä jossakin Kanadan maineikkaimmista hiihtokeskuksista ensi kaudella? Sekin on mahdollista, jos olet alle 35-vuotias opiskelija tai vastavalmistunut. Lue lisää Kanadan Working Holiday -mahdollisuudesta ja hanki CV:hen merkintä, jonka rinnalla moni kokemus kalpenee!


Opiskeluaikana lähteminen on helppoa. Joten mikäli mielesi hinkuaa maailmalle, ota meihin yhteyttä! Opintoneuvojamme ovat täällä sinua varten, jotta löydämme juuri sinulle täydellisen vaihtoehdon. 

Haluatko opiskelemaan Kanadaan?
Varaa aika opintoneuvontaan
Muita aiheeseen liittyviä postauksia
Ota yhteyttä