Yhdistä Working Holiday ja vaihto-opinnot

Yhdistä Working Holiday ja vaihto-opinnot

Miltä kuulostasi reissaamisen, työnteon ja opintojen yhdistäminen Australiassa tai Uudessa-Seelannissa? Oseania tarjoaa loputtomasti lämpöä ja ystävällisyyttä erinomaisten opintovaihtoehtojen lisäksi!

Vaihto-opinnot Working Holiday -viisumilla

Moni Australiaan tai Uuteen-Seelantiin vaihto-opintoihin suuntaava opiskelija suunnittelee yhdistävänsä vaihtoon myös matkustamista opintoja ennen tai niiden jälkeen. Sopivin keino yhdistää opinnot ja matkustaminen Ausseissa tai Uudessa-Seelannissa onkin superkätevä Working Holiday -viisumi, jonka saat vuodeksi kerrallaan. Working Holiday -viisumilla voit opiskella Australiassa 4 kuukauden ja Uudessa-Seelannissa 6 kuukauden ajan. Tähän ajanjaksoon mahtuu juuri sopivasti suurin osa yliopistojen vaihto-ohjelmista sekä Graduate Certificate -ohjelmista

Vaihto-ohjelmat Australiassa ja Uudessa-Seelannissa
Yhdistämällä opiskelun, työnteon ja matkaamisen tutustut paikallisen kulttuurin eri puoliin monipuolisesti ja kattavasti. KILROY edustaa Australiassa 16 yliopistoa ja Uudessa-Seelannissa 4 yliopistoa. Vaihto-opiskelijoiden on mahdollisuus valita kursseja hyvin vapaasti lähes kaikista tiedekunnista, jolloin opinnot voidaan räätälöidä pitkälti omien mieltymysten pohjalta. Yliopistot Australiassa ja Uudessa-Seelannissa myös ennakkohyväksyvät kurssivalinnat haun yhteydessä, jolloin opintojen hyväksilukeminen tutkintoon Suomen päässä sujuu mutkattomasti.

Vaihto-opintojen jälkeen

Australian ja Uuden-Seelannin ilmasto ja luonto ovat ehdottomasti maailman parhaimmasta päästä. Ei olekaan ihme, että monen opiskelijan päätökseen lähteä Australiaan tai Uuteen-Seelantiin liittyy korkeatasoisen koulutuksen lisäksi lämpimät säät, uskomaton luonto ja laajat harrastusmahdollisuudet.

Uudessa-Seelannissa voi nähdä korkeita vuorenhuippuja, suuria vehreitä metsäalueita, kuumina höyryäviä lähteitä, vesiputouksia ja hiekkarantoja. Uudessa-Seelannissa voitkin saman päivän aikana laskea rinteitä lumilaudalla sekä ratsastaa aalloilla surffilaudalla.

fiji-snorkling
No miten olisi Fidzin loma Working Holiday -viisumilla opiskelun yhteydessä?

Tämän lisäksi Fidzin paratiisisaaret ovat vain lyhyehkön lentomatkan päässä. Australiasta on hyvät lentoyhteydet AasiaanBali ja Singapore ovat oivia lomakohteita, ja Hongkongissa voi vaikka piipahtaa stopover-lomalla matkalla Suomeen.

Työharjoittelu Working Holiday -viisumilla

Working Holiday -viisumin kautta voit myös suoritta työharjoittelun AustraliassaOpintoneuvojamme auttavat sinua löytämään sopivan työharjoittelupaikan Australiasta. Ensiluokkaista palvelua tarjoava yhteistyökumppanimme Australiassa, Internships Down Under, perustettiin vuonna 2004. Internships Down Under auttaa ulkomaalaisia opiskelijoita löytämään työharjoittelupaikkoja Australiassa. 

Australian ja Uuden-Seelannin vaihto-opinnot on kätevä suorittaa Working Holiday -viisumilla. Reppureissu ja työnteko kannattaa ehdottomasti yhdistää samaan matkaan ja ottaa kaikki vuoden mittaisesta viisumista irti!

Working Holidayn ja vaihto-opiskelun combo?
Tule opintoneuvontaan!
Muita aiheeseen liittyviä postauksia
Ota yhteyttä