• tammi13

  Yhdistä Working Holiday ja vaihto-opinnot

  Miltä kuulostasi reissaamisen, työnteon ja opintojen yhdistäminen Australiassa tai Uudessa-Seelannissa? Oseania tarjoaa loputtomasti lämpöä ja ystävällisyyttä erinomaisten opintovaihtoehtojen lisäksi!

  Vaihto-opinnot Working Holiday -viisumilla Moni Australiaan tai Uuteen-Seelantiin vaihto-opintoihin suuntaava opiskelija suunnittelee yhdistävänsä vaihtoon myös matkustamista opintoja ennen tai niiden jälkeen. Sopivin keino yhdistää opinnot ja matkustaminen Ausseissa tai Uudessa-Seelannissa onkin superkätevä Working Holiday -viisumi, jonka saat vuodeksi kerrallaan. Working Holiday -viisumilla voit opiskella Australiassa 4 kuukauden ja Uudessa-Seelannissa 6 kuukauden ajan. Tähän ajanjaksoon mahtuu juuri sopivasti suurin osa yliopistojen vaihto-ohjelmista sekä Graduate Certificate -ohjelmista. 

  Vaihto-ohjelmat... Lue lisää
 • joulu16

  Urheilustipendillä USA:ssa - Petra ja golf

  Petra on intohimoinen urheilija ja hänen unelmansa on yhdistää rakastamansa urheilulaji, ulkomailla opiskelu ja matkailu. Hän otti haasteen vastaan ja lähti KILROYn avustuksella University of Oregoniin golf-urheilustipendillä! Petra opiskelee parhaillaan Oregonissa ja kertoo alla kokemuksistaan ensimmäisen kauden jälkeen.

  Kuink... Lue lisää
Ota yhteyttä