Elokuvantekijän kesäkurssi Uudessa-Seelannissa

Elokuvantekijän kesäkurssi Uudessa-Seelannissa

Haaveiletko elokuvien kuvaamisesta ja taitojesi kehittämisestä uskomattoman upeassa ympäristössä? University of Auckland presents: neljän viikon mittainen käytännönläheinen kesäkurssi intohimoisille elokuvantekijöille!

University of Aucklandin elokuvantekijän kesäkurssin (20.6.- 15.7.2016) haku on nyt auki! 

Elokuvantekijäksi Uudessa-Seelannissa

Uusi-Seelanti on tunnettu majesteettisista maisemistaan, eikä mikään ihme että nämä näkymät päätyvät monen elokuvankin taustaksi. Muun muassa Avatar, The Last Samurai, The Hobbit ja tunnetuimpana kaikista The Lord of the Rings -trilogian elokuvatuotannot sijoittuvat ainakin osittain Uuden-Seelannin ympäristöön. 

Kesäkurssi University of Aucklandissa

Neljän viikon aikana kesäkurssilla University of Aucklandissa pääset käytännönläheisesti kokeilemaan ja kehittämään taitojasi elokuvatuotannon parissa. Elokuvantekijän kurssi on suunniteltu valmistamaan opiskelijoita tulevaisuuden uralle elokuvien, television tai digitaalisen median parissa. Kokenut näyttelijä, tuottaja, ohjaaja ja opiskelijoiden tuutori John Callen toimii yhtenä kurssin ohjaajista ja hänen avustuksellaan kurssilla kuvataan myös kokonainen lyhytdraamaelokuva.  

Elokuvantekijän kesäkurssi - Hobbiton, Uusi-Seelanti

Elokuvantekijän kesäkurssi Uudessa-Seelannissa sopii erinomaisesti elokuva-alan opiskelijoille tai vastavalmistuneille kansainvälisesti suuntautuneille hakijoille. Kurssi sisältää myös opintomatkan The Hobbit -elokuvan kuvauspaikalle Matamataan ja vierailun Academy Awardin voittaneeseen Weta -työpajaan Wellingtonissa. 

Kurssilla opit muun muassa digitaalista editointia, videokuvausta, käsikirjoituksen tuottamista ja ohjausta. Kehität myös erittäin tärkeitä kontakteja ja verkostoidut elokuva-alalle. Uuden-Seelannin elokuvantekijän kesäkurssi antaa aivan huikeat lähtökohdat tulevaisuuteen! Lue lisää kesäkurssista täältä.

Tärkeät kurssitiedot

Aika: 20.6. - 15.7.2016
Kurssin rakenne: 40 tuntia viikossa ma-pe
Kurssin paino: 15NZ opintopistettä, kansainväliset oppilaat voivat hyväksilukea ja korvata kotiyliopiston kursseja. 
Kurssimaksu: NZD 5900, sisältää opetuksen, asumisen ja opintomatkat.
Hakuehdot: Kurssi on suunniteltu opiskelijoille, joilla on takana kahden vuoden korkeakouluopinnot. Taustasta elokuva- tai mediatuotannosta on hyötyä, mutta se ei ole ehdotonta.

Haku UoA:n kesäkurssille onnistuu opintoneuvojiemme kautta.

University Of Auckland - Uusi-Seelanti

Uuden-Seelannin elokuvantekijän kesäkurssilla pääset kokemaan koko elokuvaprosessin käsikirjoituksen luomisesta teknisten taitojen kehittämiseen, näyttelemiseen, ohjaamiseen ja tuotantoon. Univeristy of Auclandin kesäkurssi on ehdoton ponnahduslauta elokuvien maailmaan!

Elokuvantekijäksi Uudessa-Seelannissa?
Tule juttelemaan lisää!
Muita aiheeseen liittyviä postauksia
Ota yhteyttä