Urheilustipendillä USA:han - Petran tarina

Urheilustipendillä USA:han - Petran tarina

Omassa urheilulajissa menestyminen on hienoa monista syistä, mutta yksi parhaimmista voi hyvinkin olla mahdollisuus maailmanluokan koulutuksen ja valmennuksen hankkimiseen urheilustipendillä. 

Golfissa erinomaisesti menestynyt Petra sai KILROYn avustuksella urheilustipendin maineikkaaseen University of Oregoniin, jossa hän samalla liittyy yliopiston tasokkaaseen golf-joukkueeseen. Lue alta Petran tunnelmia stipendin saannin tiimoilta.

Millaisia odotuksia sinulla on University of Oregonin ja yliopiston golf-joukkueen suhteen?

Odotan innolla ensi syksyä ja pääsyä uuteen kouluun! On ihanaa tutustua uusiin ihmisiin ja erilaiseen kulttuuriin. Iso muutos tulee myös siinä, että opiskelijoita on Suomen kouluihin verrattuna paljon enemmän! Yliopistojoukkueelta odotan hyvää yhteishenkeä ja kovaa kiristystä. On hienoa päästä osaksi tiivistä ryhmää, jossa kaikki tehdään yhdessä toinen toistaan tukien.

Urheilustipendillä USA:han - Petra golffaa

Millaiseksi koit KILROYlta saadun avun ja hakuprosessin?

En olisi ikinä pystynyt saamaan näin hyvää stipendiä näin hyvästä koulusta ilman KILROYn apua! Vaikka itse aloitin hakuprosessin myöhässä, on se silti sujunut vaivattomasti. Hakuprosessin aikana on tullut tutuksi monet erilaiset nettisivut, joiden olemassaolosta minulla ei ollut ennen tietoakaan. Ilman KILROYn apua olisi ollut todella vaikeaa lähteä selvittelemään vaadittavia papereita, jäsenyyksiä yms.

 Urheilustipendillä USA:han - Petra golffaa

Oregonin yliopistosta tultiin tapaamaan sinua Suomeen, millaista se oli?

Toinen valmentajista tuli tapaamaan minua Helsinkiin tammikuussa, ja oli todella hienoa päästä tutustumaan häneen kasvotusten. Pidin normaalin treenipäivän hallissa ja koutsi katseli sivusta tekemistäni. Kävimme treenien jälkeen myös lounaalla, jolloin pystyimme juttelemaan enemmän koulusta, joukkueesta ja käytännön asioista. Nämä keskustelut antoivat minulle luottamusta, ja innostuin todella University of Oregonista! Pari viikkoa myöhemmin juttelin valmentajien kanssa Skypessä ja sain stipenditarjoukseni, ja sitten jo allekirjoitinkin virallisen sopimuksen! Kaikki on mennyt paremmin kuin osasin toivoa, ja olen hyvin innoissani! 

 

Petra on saanut jo osakseen kiinnostusta paikallisessa mediassa, ja suomalaisesta golf-lupauksesta odotetaankin erinomaista lisäystä joukkueeseen. KILROY toivottaa onnea ja menestystä!

HUOM! Emme tällä hetkellä pysty ottamaan vastaan uusia urheilustipendihakemuksia. Ilmoitamme sivuillamme, kun tilanne muutttuu. Sillä aikaa voit toki kysellä muista ulkomaan opintojen vaihtoehdoista.

Kiinnostuitko opinnoista ulkomailla?
Kysy meiltä lisää!

 

 

Muita aiheeseen liittyviä postauksia
Ota yhteyttä