Maisterin tutkinto ulkomailla

Maisterin tutkinto ulkomailla

Oletko haaveillut opiskelusta ulkomailla, ja olet jo suorittanut alemman korkeakoulututkinnon tai juuri valmistumassa? Silloin sinulla on upea mahdollisuus lähteä suorittamaan maisterin tutkinto maailmalle! 

Ulkomailla pääset tutustumaan uusiin ihmisiin ja solmimaan kontakteja, jotka voivat olla suureksi hyödyksi tulevaisuudessa. Lue KILROYn vastaukset usein mieltä askarruttaviin kysymyksiin ja matka maisteriksi voi alkaa! 

Vastaamme seuraaviin kysymyksiin:

  1. Kuka voi suorittaa maisterin tutkinnon ulkomailla?
  2. Minkä maisteriohjelman voin valita?
  3. Missä maassa minun kannattaisi suorittaa opinnot?
  4. Miten voin rahoittaa tutkinnon ulkomailla?
  5. Miten pian voin aloittaa opinnot?
  6. Miten KILROY voi auttaa?

 

Kuka voi suorittaa maisterin tutkinnon ulkomailla?

Maisterin tutkinto ulkomailla - KILROY

Kaikki alemman korkeakoulututkinnon suorittaneet voivat hakea maisteriopintoihin. Yliopiston valintaan vaikuttavat sekä aiemmat opinnot että omat tulevaisuuden toiveet. Opintoneuvojamme auttavat juuri sinulle oikean yliopiston valinnassa.

Minkä maisteriohjelman voin valita?

Maisteriohjelmia on vaikka millä mitalla. Opiskeltavia aloja on esimerkiksi kriminologia, markkinointi, henkilöstöhallinto, musiikki, historia, teatteri, kielet, tietotekniikka, matkailu ja paljon paljon muita. Ulkomailla on myös monia maisteriohjelmia, joita ei ole tarjolla Suomessa.

Opintoneuvojamme tietävät paljon eri yliopistoista ja koulutusohjelmista, ja he osaavat yhdistää sinut parhaiten taustaasi ja toiveisiisi sopivaan maisteriohjelmaan.

Missä maassa minun kannattaisi suorittaa opinnot?

Queensland University of Technology - Maisterin tutkinto ulkomailla - KILROY

KILROY edustaa kymmeniä korkeatasoisia yliopistoja ympäri maailman.

Voit opiskella maisteriksi seuraavissa maissa:

Opintoneuvojamme keskittyvät ensisijaisesti löytämään koulutustasi ja mielenkiintoasi vastaavan maisteriohjelman. On kuitenkin hyvä kertoa, jos sinulla on tulevaisuuden suunnitelmia, jotka suuntautuvat tiettyyn maahan tai maanosaan. Tällöin on kannattavaa hakeutua näille alueille.

Ulkomailla opiskelu ei kuitenkaan ole pelkkää puurtamista, ja siksi on tärkeää viihtyä uudessa opiskelukaupungissa myös luentosalien ja kirjastojen ulkopuolella. Valitse siis opiskelukohde myös omien mielenkiintojesi mukaan.

Miten voin rahoittaa tutkinnon ulkomailla?

Maisterin tutkinto ulkomailla - KILROY

Opintojen rahoitukseen löytyy monia eri reittejä. Ulkomailla tutkinto-opintoja suorittavana opiskelijana voit hakea KELAlta opintotukea ja -lainaa. Lisäksi sinun kannattaa tutustua erilaisiin apurahoihin ja stipendeihin, jotka voivat parhaimmassa tapauksessa kattaa lukukausimaksut kokonaisuudessaan.

Opintoneuvojamme kertovat sinulle kaikista mahdollisista rahoitusmahdollisuuksista, joten älä anna haaveidesi ulkomailla opiskelusta kariutua rahahuoliin.

Lue lisää opintojen rahoituksesta

Miten pian voin aloittaa opinnot?

Hakuaika yliopistoihin on avoinna ympäri vuoden, joten haun voi aloittaa heti, kun tiedät mistä maisteriohjelmasta olet kiinnosunut. Haku aloitetaan yleensä aikaisintaan 10 ja viimeistään 4 kuukautta ennen opintojen toivottua aloitusajankohtaa. Mitä aikaisemmin haku aloitetaan, sitä nopeammin saat vastauksen opiskelupaikkatarjouksen osalta.

Miten KILROY voi auttaa?

Ulkomailla opiskeluun liittyy toki kuluja, mutta KILROYn apu on sinulle ilmaista! Opintoneuvojamme auttavat sinua kaikissa hakuprosessin vaiheissa. He kertovat mielellään eri yliopistovaihtoehdoista, neuvovat mitä liitteitä tarvitset hakemukseesi ja ovat apunasi hakemuksen täytössä. Haku KILROYn edustamiin yliopistoihin hoituu opintoneuvojien avulla.

Hakuprosessi aloitetaan aina keskutelulla joko kasvotusten tai puhelimessa, jolloin kartoitetaan lähtötilanteesi ja toiveesi. Muista, että voit aina kysyä meiltä mitä tahansa sinua askarruttavaa asiaa.

 

Kiinnostaako maisterin opinnot ulkomailla?
Varaa aika opintoneuvontaan

 

Muita aiheeseen liittyviä postauksia
Ota yhteyttä