• touko19

  Maisterin tutkinto ulkomailla

  Oletko haaveillut opiskelusta ulkomailla, ja olet jo suorittanut alemman korkeakoulututkinnon tai juuri valmistumassa? Silloin sinulla on upea mahdollisuus lähteä suorittamaan maisterin tutkinto maailmalle! 

  Ulkomailla pääset tutustumaan uusiin ihmisiin ja solmimaan kontakteja, jotka voivat olla suureksi hyödyksi tulevaisuudessa. Lue KILROYn vastaukset usein mieltä askarruttaviin kysymyksiin ja matka maisteriksi voi alkaa! 

  Vastaamme seuraaviin kysymyksiin:

  Kuka voi suorittaa maisterin tutkinnon ulkomailla? Minkä maisteriohjelman voin valita? Missä maassa minun kannattaisi suorittaa opinnot? Miten voin rahoittaa tutkinnon ulkomailla? Miten pian voin aloittaa opinnot? Miten KILROY voi auttaa?  

  Kuka voi suorittaa maisterin tutkinnon ulkomailla?

  Kaikki alemman korkeakoulututkinnon suorittaneet v... Lue lisää
 • touko04

  Urheilustipendillä USA:han - Petran tarina

  Omassa urheilulajissa menestyminen on hienoa monista syistä, mutta yksi parhaimmista voi hyvinkin olla mahdollisuus maailmanluokan koulutuksen ja valmennuksen hankkimiseen urheilustipendillä. 

  Golfissa erinomaisesti menestynyt Petra sai KILROYn avustuksella urheilustipendin maineikkaaseen University of Oregoniin, jossa hän samal... Lue lisää
Ota yhteyttä