Pohjois-Amerikan opintovaihtoehdot

Pohjois-Amerikan opintovaihtoehdot

Etsitkö seikkailuja opintojen ja matkailun kautta? Pohjois-Amerikka saattaa silloin olla oikea kohde. Ystävälliset ihmiset ja monimuotoinen luonto takaavat unohtumattomat kokemukset niin Yhdysvalloissa kuin Kanadassakin!

Molempien maiden yliopistot ovat korkeatasoisia ja tarjoavat opintojen lisäksi laajoja harrastusmahdollisuuksia esimerkiksi urheilun tai järjestötoiminnan saralla. USA:ssa ja Kanadassa ei tylsiä hetkiä tunneta!

USA: Länsirannikko ja Havaiji

USA:n länsirannikko tunnetaan loputtomista rannoista, lämmittävästä auringosta ja rennosta elämäntyylistä, mutta myös arvostetuista yliopistoistaan ja korkeatasoisesta opetuksestaan. Täällä voit opiskella melkein ihan mitä vaan valitsemallasi asteella, ja vapaa-ajan aktiviteeteista ei takuulla ole pulaa! 

KILROYn yhteistyöyliopistot Yhdysvaltojen länsirannikolla ja Havaijilla ovat:

VIDEO: Opiskelijaelämää Santa Barbarassa

 

USA: Itärannikko

USA:n itärannikon monimuotoinen luonto pitää sisällään niin rantoja kuin kalastajakyliäkin; vuoristoja ja kansallispuistoja. Alueen mielikuvaa kuitenkin dominoi yksi kaupunki: New York. ”Iso omena”, jossa yhdistyvät talouselämän kovimmat tekijät, muodin eliitti sekä rikas historia ja kulttuuri. Itärannikko onkin oikea paikka, kun haluat kokea kaupungin sykkeen – päivin ja öin.

Yhteistyöyliopistomme New Yorkissa ja sen  ympäristössä ovat:

 

VIDEO: New York Film Academy – sneak peek

 

Opiskelu Yhdysvalloissa
Lue lisää

 
Kanada

Kanada houkuttelee eri ikäisiä ihmisiä, eripuolilta maailmaa ja ympäri vuoden. Kanadalaiset ovat tunnettuja ystävällisyydestään, ja kaupungit kuten Toronto, Vancouver ja Ottawa edustavat opiskelijakaupunkien parhaimmistoa. Kanada on unelmakohde heille, jotka haluavat uusia kokemuksia keskellä henkeäsalpaavia maisemia ja upeita harrastusmahdollisuuksia.

Kanadan yhteistyöyliopistomme ovat:

VIDEO: Opiskelijaelämää Thompson Rivers University:ssa, Kamloops, Kanada

 

Opiskelu Kanadassa
Lue lisää

 

Etkö ole varma unelmakohteestasi?       Kysy meiltä!

Älä murehdi jos et vielä tiedä minne suunnata – harva ulkomaille haluava heti tietääkään! Opintoneuvojamme osaavat yliopistojen kaikki kiemurat ja auttavat päivittäin opiskelijoita löytämään juuri heille sopivan korkeakoulun. Kauttamme voit lähteä:

  • Study Abroad -vaihto

    Sopiva vaihtoehto, jos haluat opiskella yhden tai kaksi lukukautta ulkomailla. Yhteistyöyliopistoistamme löytyy useita korkeakouluja, joihin suomalaisilla korkeakouluilla saattaa olla vain muutama vaihtopaikka tarjolla. Lue lisää Study Abroad –vaihdosta.

  • Kandin opinnot

    Pohjois-Amerikassa kandin opinnot kestävät yleensä neljä vuotta, jonka jälkeen useat opiskelijat siirtyvät suoraan työelämään. Lue lisää kandin opinnoista ulkomailla.

  • Maisterin tutkinto

    Jos olet joo suorittanut kandin tai sitä vastaavan korkeakoulututkinnon, voit hakea suorittamaan 1,5-2 vuotta kestävää maisterin tutkintoa. Lue lisää maisteritason opinnoista ulkomailla.

 

Muista hankkia kansainvälinen opiskelijakortti ISIC kun matkustat Pohjois-Amerikkaan!

Muista hankkia kansainvälinen opiskelijakortti ISIC kun matkustat Pohjois-Amerikkaan!
ISIC-kortilla saat Pohjois-Amerikassa mahtavia alennuksia esimerkiksi nähtävyyksistä, viihteestä, ruoasta, shoppailusta ja kulttuurista. Älä siis unohda ISIC-korttiasi kotiin!
Tilaa ISIC-kortti Selaa ISIC-etuja maailmalla

 

Tags: Kanada, USA
Muita aiheeseen liittyviä postauksia
Ota yhteyttä