• helmi19

  Vielä ehdit hakemaan vaihtoon syksyksi 2015!

  Paranna ansioluetteloasi ja verkostoidu ulkomailla Study Abroad / Freemover -vaihto-opiskelijana pääset suorittamaan osan korkeakouluopinnoistasi ulkomailla. KILROYn opintoneuvojat auttavat sinua kiinnostavan maan ja yliopiston valinnassa, tai mikäli kohdemaa ja -yliopisto ovat jo mielessä, autamme sinua hakuprosessissa.

  Ulkomaille lähtiessä kannattaa tiedustella tarkkaan kaikki apurahamahdollisuudet - eritoten vaihtoon lähtijöille näitä on usein tarjolla koulusikin puolesta! Myös jotkut ulkomaiset yliopistot myöntävät apurahoja, yleensä aiemman opintomenestyksen perusteella. Pistä siis nämäkin kysymykset listaan, jonka voit sitten esittää opintoneuvojillemme!

  Yliopistoista on varaa valita KILROYn yhteistyöyliopistot ovat monitieteellisiä ja kansainvälisesti tunnettuja. Vaihtomahdollisuus on seuraavien maiden yhteistyöyli... Lue lisää
 • helmi12

  Pohjois-Amerikan opintovaihtoehdot

  Etsitkö seikkailuja opintojen ja matkailun kautta? Pohjois-Amerikka saattaa silloin olla oikea kohde. Ystävälliset ihmiset ja monimuotoinen luonto takaavat unohtumattomat kokemukset niin Yhdysvalloissa kuin Kanadassakin!

  Molempien maiden yliopistot ovat korkeatasoisia ja tarjoavat opintojen lisäksi laajoja harrastusmahdollisuuksia esimerkik... Lue lisää
Ota yhteyttä