Vaihto-opiskelijaelämää Kanadassa - Simon, Thompson Rivers University

Vaihto-opiskelijaelämää Kanadassa - Simon, Thompson Rivers University

Nimi: Simon Immerson Jensen
Ikä
: 26
Maa
: Tanska
Opinto-ohjelma
: Study Abroad -vaihto (BBA)

Miksi valitsit TRU:n?

Halusin lähteä vaihtoon englanninkieliseen maahan. Olin aiemmin käynyt Australiassa, USA:ssa ja Isossa Britanniassa. Talvilajien harrastemahdollisuudet Kamloopsissa Kanadassa, jossa TRU sijaitsee sekä sen läheisyydessä, auttoivat myös päätöksen teossa.

Mitä kertoisit kokemuksestasi TRUssa viettämästäsi opintojaksosta?

Lukukauden aloittava orientaatio oli erityisen hyvä ja suureksi avuksi. Samalla oli myös helppo ja mukava tavata muita kansainvälisiä opiskelijoita.

Kehen tutustuit TRUssa?

Tutustuin nopeasti muihin eurooppalaisiin. Sain myös ystäviä Burundista, Afrikasta.

Kerro mistä olet erityisesti kiinnostunut? Tiesitkö jo lukiossa ollessasi jatkavasi myöhemmin opintoja yliopistossa?

Minua kiinnostaa erityisesti taloustieteet sekä rahoitusmaailma. Kotona Tanskassa, suoritan BBA tutkintoa (Bachelor of Business Administration), johon tämä vaihto on hieno lisä. On hienoa asua näin lähellä vuoria. Kun olen kotona, teemme normaalisti yhden-kaksi hiihtomatkaa naapurimaihin. Kamloopsissa hiihtomahdollisuudet ovat ihan vieressä.

Vaihto-opiskelijaelämää KanadassaSimonin vaihto-opiskelijaelämään Kanadassa kuuluivat seikkailut vuorilla.

Mikä oli ensivaikutelmasi TRUsta, Kamloopsista ja ohjelmista?

Saavuin Kamloopsin pimeän aikaan ja kaupunki näytti todella kauniilta. Kamloopsin kaupunki on mukava pienkaupunki ja erityisesti talviurheilusta pitäville, unelma kohde. Itse odotin tätä kovasti. Kampus oli vaikuttava - kokonsa puolesta todella suuri.

Minkälainen oli ensimmäinen päiväsi kampuksella?

Ensimmäinen viikko oli orientaatioviikko - kävimme läpi TRUssa opiskeluun sekä kursseihin liittyviä asiota sekä pelasimme yhdessä muiden uusien opiskelijoiden kanssa tutustuaksemme toisiimme. Oli mukava päästä tutustumaan toisiin niin helposti varsinkin, kun lähdin TRUhun yksin.

Kerro vielä yleisesti vaihtokokemuksestasi.

TRUn KV-koordinaattori (International Student Advisors) Lolina oli todella avulias. Saapuessani TRUhun en vielä tienyt paljoakaan mitä odottaa asumisen puolelta, mutta asuntola ja kaikki tiedot olivat valmiina, kun saavuin. Ainut huono puoli oli, että huonekaverini oli hiljaisempaa sorttia, mutta enhän minä siellä huoneessa muuten aikaa viettänyt paitsi nukkuessa.

Mitä haluaisti sanoa TRU:hun opintoihin lähtöä harkitsevalle?

"Just do it."

Lue lisää Thompson Rivers Universitystä

Muita aiheeseen liittyviä postauksia
Ota yhteyttä