Jäitkö ilman opiskelupaikkaa?

Jäitkö ilman opiskelupaikkaa?

Suuntaa opintoihin ulkomaille

Haku alkuvuoden 2013 aloituksiin on nyt auki. Prosessi saadaan käyntiin nopeasti, koska hakemuksia käsitellään sitä mukaan kun ne saapuvat (jatkuvalla menettelyllä). Hakemusten keskimääräinen käsittelyaika on 3-6 viikkoa.

Yhdysvallat ja Oseania

Suurimpaan osaan edustamistamme yliopistoista ja tarjolla olevista linjoista on tarjolla kaksi aloitusta vuodessa. Pohjois-Amerikan suunnalla lukukaudet alkavat tammi- ja elo-tai -syyskuussa ja Oseanian suunnalla helmi- ja heinäkuussa. Haku aloitetaan normaalisti aikaisintaan 10 kuukautta ja viimeistään noin 3-4 kuukautta ennen toivottua opintojen aloitusajankohtaa. 

Britit ja UCAS

Englantiin kandin opintoja suunnitteleville muistutuksena, että aloituksia on pääasiassa tarjolla yksi vuodessa - syyskuun aloitus. Haku aloitetaan sähköisen yhteishaun, UCASin, kautta. UCAS-haku aukeaa syys-lokakuun vaihteessa syyskuun 2013 aloitukseen ja virallinen hakuaika sulkeutuu tammikuun puolessa välissä. Huomioi myös, että UCASin haku toimii jossain määrin porrastetusti, mikä tarkoittaa, että eri aineille on hieman eri hakuajat.

Muut opiskelumaat

KILROYlla on tällä hetkellä yhteistyöyliopistoja kymmenessä maassa. Mikä kohde kiinnostaa juuri sinua?

Maisterin tutkinnot

Maisterin opintoihin on erillinen haku ja hakemuksia käsitellään jatkuvalla menettelyllä.

Muut opintovaihtoehdot

KILROY jeesaa myös työharjoittelupaikkojen ja urheilustipendien saamisessa.

KILROY auttaa

Ota yhteyttä opintoneuvojiimme ja autamme sinua löytämään sopivan vaihtoehdon kohti unelmiesi koulutusta. Tutustu myös opiskeluoppaaseemme.

Muita aiheeseen liittyviä postauksia
Ota yhteyttä