Nyt voit hakea 500-1500 USD arvoista apurahaa - NYFA

Nyt voit hakea 500-1500 USD arvoista apurahaa - NYFA

Unelmoitko opiskelusta New Yorkissa ja urasta elokuva-alalla? Tällöin New York Film Academy (NYFA) on oikea paikka sinulle.

NYFA tarjoaa sekä tutkinto-opintoja että lyhyempiä kursseja ja workshoppeja (1-8 viikkoa) elokuva-alalta. Linjoja löytyy paljon, esim. acting, film making, music video, producing, photography ja screenwriting. USAssa NYFAlla on kampukset sekä New Yorkissa Manhattanilla että Los Angelesissa Universal Studiosin vieressä. Koulu tarjoaakin ainutlaatuisen ja inspiroivan ympäristön opiskella sekä kameran edessä että takana työskentelystä. Koulussa hyödynnetään opetusmenetelmää "learning by doing", eli käytännön toteutus opiskelussa alkaa heti ensimmäisistä päivistä alkaen. Samalla opiskelijat saavat hyvän mahdollisuuden luoda kontakteja alalta. NYFAssa käy useita nimekkäitä vierailijoita puhumassa omaan osaamisalueeseensa liittyen. Vierailevia luennoitsijoita ovat olleet mm. Steven Spielberg, Ben Stiller, Glenn Close jne.

Apurahat

Hae nyt NYFAan syksyn 2012 tai kevään 2013 aloituksiin. NYFA myöntää KILROY educationin kautta opintoihin hakeville mahdollisuuden hakea 500-1500 USD arvoista apurahaa, joka hyvitetään ensimmäisen lukukausimaksun yhteydessä.

Lyhyempiin ohjelmiin ja kandin tason ohjelmiin hakevilla tulee olla toisen asteen koulutus suoritettuna ja maisterin ohjelmiin hakevilla kandin opinnot. Muuten tärkein valintakriteeri on opiskelijan aito kiinnostus alaa kohtaan.

Lue lisää New York Film Academysta ja ota yhteyttä KILROY educationin opintoneuvojiin kuullaksesi lisää NYFAn tarjoamista vaihtoehdoista, apurahasta sekä hakuprosessista.

Tags: USA
Muita aiheeseen liittyviä postauksia
Ota yhteyttä