Arvostettu ja korkeatasoinen UWA

Arvostettu ja korkeatasoinen UWA

Perthissä sijaitseva University of Western Australia tarjoaa laajan kurssivalikoiman - pystyt yhdistelemään eri kursseja joustavasti ja rakentamaan tutkintoasi koko opiskelun ajan tarpeidesi mukaan. Tänne voit lähteä joko vaihtoon tai koko tutkintoa suorittamaan.

Vahvimmat alat UWAssa ovat Australian literature, Earth Sciences, Environmental Science, Marine and Ocean Science, Life and Agricultural Sciences ja Radioastronomy. Kansainvälisiä opiskelijoita on ympäri maailmaa, mutta vähemmän kuin suurimassa osassa yliopistoja. Länsi-Australiassa on paremmat mahdollisuudet tutustua australialaisiin opiskelijoihin!

Perth on äänestetty yhdeksi maailman eloisimmista kaupungeista ja omaa myös eniten aurinkoisia tunteja Australian osavaltioiden pääkaupungeista! Kaupungin keskustassa on erinomaiset ostos- ja vapaa-ajanviettomahdollisuudet. Perth on myös yksi halvimmista Australian kaupungeista - budjetti voi olla hyvinkin vain puolet Suomen vastaavasta.

KILROY educationin opintoneuvojat kertovat mielellään lisää hakuprosessista tähän yliopistoon! Seuraava mahdollinen aloitusajankohta on helmikuussa, johon hakuprosessin voi nyt käynnistää!

Lue lisää yliopistosta University of Western Australia

Muita aiheeseen liittyviä postauksia
Ota yhteyttä