• elo09

  Uutta: Stipendi vuodelle 2012, University of Sydney

  University of Sydney on julkistanut vuoden 2012 stipendit! Kansainvälisille opiskelijoille on haettavissa stipendit tiedekunnassa "Faculty of Engineering & Information Technology". Stipendien nimi on Dr Abdul Kalam International Scholarships ja kaikki vuonna 2012 aloittavat kansainväliset opiskelijat ovat oikeutettuja hakemaan tätä stipendiä.  Nämä stipendit koskettavat tiedekunnan kandin - sekä maisterintutkinnon suorittajia. Vaihto-opiskelijoilla ei ole valitettavasti mahdollisuutta stipendejä hakea.

  Stipendeistä lisää tästä linkistä.

  Stipendiä varten ei tarvitse täyttää erillistä hakemusta, kaikki tiedekunnan opiskelupaikkahakemukset käsitellään myös stipendihakemuksina. Helmikuussa alkavalle lukukaudelle hakemuksen tulisi olla perillä KILROY educationissa viimeistään lokakuun loppuun mennessä ja heinäkuussa alkavalle lukukaudelle viimeistään huhtikuun (2012) loppuun mennessä.

 • elo03

  Moderni ja kansainvälinen QUT

  Queensland University of Technology Brisbanessa tarjoaa laajan opintovalikoiman, joka painottuu työelämän tarpeisiin ja antaa näin ollen hyvät eväät tulevaan valmistuville opiskelijoilleen!

  QUT painottaa laajassa kurssivalikoimassaan (yli 2200 eri kurssia) työelämälähtöisyyteen ja yliopistosta valmistuneiden työllistyminen onkin huippuluokkaa. Yliopi... Lue lisää
Ota yhteyttä