• heinä21

  Opiskelijavaihtoon Aasiaan - Asia Exchangen haku käynnissä nyt!

  Suomalaisen Asia Exchangen (AE) avulla pääset varmuudella Aasiaan opiskelemaan. Vaihtokohteet ovat Indonesian Bali, Kiinan Guangzhou sekä Thaimaan Bangkok ja Phuket.

  Hae nyt vaihtoon talvelle 2011 tai vuoden 2012 lukukausille!

  AE laajentaa suomalaisten korkeakoulujen olemassaolevaa vaihto-opiskeluiden tarjontaa sekä lisää opiskelijoiden kansainvälistymistä yksinkertaisella ja edullisella tavalla. AE:n opiskeluohjelmat perinteistä vaihto-opiskeluista erottaa mm. se, että AE:lla ei ole korkeakoulukohtaisia paikkarajoitteita. Näin ollen käytännössä kaikki halukkaat pääsevät opiskelemaan AE:n kumppaniyliopistoihin Aasiassa. Opiskelemaan voit lähteä Indonesiaan Balille, Kiinaan Guangzhouhun ja Thaimaahan Bangkokiin tai Phuketiin. Hakumahdollisuus on avattu myös ilman kork... Lue lisää
 • heinä11

  Opintolainaan korotus!

  Ulkomailla opiskelevan opintolainan valtiontakauksen enimmäismäärää korotetaan 600 euroon / kk!

  Ulkomailla opiskelevan opintolainan valtiontakauksen enimmäismäärää korotetaan 600 euroon kuukaudessa 1.8.2011 alkaen (ennen 440 euroa /kk).

  Korotusta ei tarvitse erikseen hakea ja se koskee sekä koko tutkintoa ulkomailla suorittavia, että ulkomailla suoritettavia vaihto-opintoja tai työharjoittelujaksoja.

  Lisätietoja Kelan sivuilta.

  Hyviä uutisia!

Ota yhteyttä