Kansainvälinen koulutus kannattaa!

Kansainvälinen koulutus kannattaa!

Kansainvälinen koulutus antaa arvokkaan lisän CV:tä varten!

Opiskeluajasta ulkomailla (oli sitten kyseessä lukukauden vaihto-opiskelu tai koko tutkinnon suorittaminen) kannattaa ottaa kaikki hyöty irti. Koulutuksen suurin tarkoitus on kuitenkin avata ovia tulevaisuuden työpaikkoihin. Näin ollen kannattaakin miettiä tarkkaan, mikä ala itsellä kiinnostaa tulevassa ja mitä kursseja olisi hyvä suorittaa, jotta saa parhaimmat mahdollisuudet näiden alojen työpaikkoihin. Ulkomailla kurssitarjontaa on todella laajasti ja pystyt tekemään erilaisia kurssiyhdistelmiä joustavasti pohjautuen juuri sinun uratoiveisiin.

Kansainvälinen koulutus on hyödyllinen monella tapaa - kurssitarjonnasta voit poimia kursseja, jotka kiinnostavat, mutta sinulla ei ole mahdollisuutta opiskella niitä kotimaassa, kielitaitosi kehittyy, luot erilaisia verkostoja ympäri maailman ja opit tuntemaan eri kulttuureja. Nämä luovat sinulle erinomaisen pohjan tulevaisuuden työmarkkinoille! Tervetuloa juttelemaan lisää juuri sinulle sopivimmista vaihtoehdoista KILROY education opintoneuvojien kanssa!

KILROY educationin poiminnat suosituista kursseista: 

  • Asian Studies - Aasian business - kulttuurin tuntemus haettaessa kansainvälisten yritysten työpaikkoihin on erinomainen etu työnhakijalle. Yhdistä esimerkiksi vaihto-opiskeluusi näitä kursseja mm. Kiinassa, Australiassa ja Uudessa-Seelannissa!
  • Environmental Studies - ajankohtainen ala! Erittäin suosittuja kursseja ovat varsinkin kandintutkinnon opiskelijoiden keskuudessa Marine Science/Marine Biology Australiassa, Uudessa-Seelannissa ja Havaijilla!
  • International Business Law & International Relations - kansallisia liikerajoja poistuu ja tilalle tulevat kansainvälinen politiikka ja kansainväliset suhteet! Kansainvälinen politiikka on suosittu maisterin tutkinnon suorittavilla ja kansainvälisiä suhteita opiskellaan sekä kandin - ja maisterintasolla. Suosituin opiskelumaa näissä aineissa on Englanti, muista maista löytyy myös hyvä tarjonta!
  • Kriminologia - erittäin suosittu kandintutkinto, tarjonta Suomessa on hyvin vähäistä, kun taas Australiassa ja Englannissa tarjontaa löytyy monipuolisesti!
Muita aiheeseen liittyviä postauksia
Ota yhteyttä