Urheilustipendin myöntämisperusteet

Lue alta lisää urheilustipendien myöntämisperusteista
HUOM! Emme tällä hetkellä pysty ottamaan vastaan uusia urheilustipendihakemuksia. Ilmoitamme sivuillamme, kun tilanne muuttuu. Sillä aikaa voit toki kysellä muista ulkomaan opintojen vaihtoehdoista.


Saadaksesi urheilustipendin USA:ssa tulee sekä akateemiset että urheilulliset saavutuksesi olla hyvällä tasolla.

Urheilulliset vaatimukset

NCAA:lla ja NAIA:lla on eri vaatimustasot eri lajien suhteen sekä erilaisia sääntöjä esimerkiksi hakijan ikään liittyen. Jotta mahdollisilta ongelmilta vältyttäisiin, suosittelemme että urheilustipendin hakuprosessi aloitetaan jo lukion toisen vuoden aikana. Opinnot tulee aloittaa viimeistään vuoden sisään lukiosta valmistumisen jälkeen.

Poikkeus: Tenniksen pelaajia, jotka hakevat NCAA-divisioonaan, suositellaan aloittamaan hakuprosessi lukion viimeisenä vuotena.

Akateemiset vaatimukset

Saadaksesi opiskelupaikan amerikkalaisesta yliopistosta ja peliluvan NCAA:lta tai NAIA:lta, tulee sinun täyttää myös tietyt akateemiset standardit. Lukio tulee olla suoritettuna hyvin arvosanoin (etenkin kurssien osalta, joita NCAA ja NAIA arvostavat) ja sinun on suoritettava SAT- tai ACT-testi. Hakijan on myös suoritettava englannin kielen kielikoe TOEFL (Test of English as a Foreign Language).

Olethan yhteydessä meihin, niin saat lisätietoa liittyen urheilustipendeihin ja niiden hakemiseen. Urheilustipendeihin erikoistuneet opintoneuvojamme toimivat Tukholman toimistostamme, mutta auttavat yhtälailla myös suomalaisia opiskelijoita.

 

Kysymyksiä opiskeluiden ja urheilun yhdistämisestä? Kysymyksiä kielivaatimuksista ja hakuprosessista? Ei huolta, KILROYn opintoneuvojilta saat vastauksen kaikkiin kysymyksiisi. Katso kalenterista sopiva ajankohta ja varaa sitten itsellesi joko puhelinaika tai juttutuokio paikan päällä myymälään.  

Kysymyksiä urheilusta ja opiskelusta?
Varaa aika opintoneuvontaan

 

Ota yhteyttä