Opintojen rahoitus

Urheilustipendistä saata apua opintojesi rahoittamiseen - se voi kattaa joko osan tai koko lukukausimaksun.
HUOM! Emme tällä hetkellä pysty ottamaan vastaan uusia urheilustipendihakemuksia. Ilmoitamme sivuillamme, kun tilanne muuttuu. Sillä aikaa voit toki kysellä muista ulkomaan opintojen vaihtoehdoista.


Voit hakea urheilustipendiä lukukausimaksuihin ja rahoittaaksesi opintosi USA:ssa.

Lukukausimaksut ja stipendit

Opiskelu yhdysvaltalaisessa yliopistossa voi maksaa lukukausimaksujen osalta jopa 20 000 - 45 000 USD vuodessa. Erilaisilla stipendeillä sinun on kuitenkin mahdollista saada apua opintojesi kustannuksiin USA:ssa. Urheilustipendejä myöntävät valmentajat tekevät suurimmaksi osaksi päätöksensä perustuen hakijan urheilulliseen tasoon.

Kilpailu stipendeistä on todella kovaa ja jaettavien stipendien määrä riippuu aina koulusta ja sen divisioonasta (lue lisää divisioonajaosta). Akateemisten stipendien myöntäminen perustuu hakijan SAT / ACT -testien tuloksiin sekä opintomenestykseen jatkossa vuosi kerrallaan kyseisessä koulussa. Jotkut yliopistot myöntävät myös erikseen erillisiä apurahoja kansainvälisille opiskelijoille.

 

Kysymyksiä opintojen rahoittamisesta USA:ssa? Mistä kaikkialta voi saada apuja lukukausimaksuihin? Varaa itsellesi aika KILROYn opintoneuvojien pakeilta, niin saat tietoa niin opinnoista kuin niiden rahoittamisestakin.

Kysymyksiä urheilusta ja opiskelusta?
Varaa aika opintoneuvontaan

 

Ota yhteyttä