Miten KILROY voi auttaa?

KILROYn urheilustipendeihin erikoistuneet opintoneuvojat vastaavat mielellään kysymyksiisi
HUOM! Emme tällä hetkellä pysty ottamaan vastaan uusia urheilustipendihakemuksia. Ilmoitamme sivuillamme, kun tilanne muuttuu. Sillä aikaa voit toki kysellä muista ulkomaan opintojen vaihtoehdoista.


Autamme urheilustipendin haussa USA:han. Opintoneuvojat auttavat sinua koko prosessin aikana: yliopistohaku, testaus, stipendit, käännökset, julkiset rahoitusvaihtoehdot, urheilulisenssit, vakuutukset, viisumit, matkustaminen, majoitus jne.

KILROY auttaa urheilustipendin haussa

Haluatko lähteä USA:han opiskelemaan ja samalla kilpailla omassa lajissasi yliopiston joukkueessa? KILROY auttaa nyt myös sopivan yliopistopaikan ja urheilustipendin saamisessa. Tavoitteenamme on löytää sinulle yksilöllisiä vaihtoehtoja, jotka palvelevat parhaiten juuri sinun tavoitteistasi. KILROYn opintoneuvojat hyödyntävät stipendin hankinnassa laajaa yhdysvaltalaisten valmentajien verkostoaan ja auttavat näin maksimoimaan stipendinsaantimahdollisuutesi.

Sopivan yliopiston löytämiseen vaikuttaa kolme päätekijää: akateeminen tasosi, urheilullinen tasosi sekä taloudelliset mahdollisuutesi. Opiskelu USA:ssa ei ole halpaa, mutta oikeanlaisella stipendillä pienennät kulujasi huomattavasti.

Miten KILROY voi auttaa?

Sekä paikat yliopistojen urheilujoukkueissa että urheilustipendit ovat hyvin haluttuja ja kilpailtuja, mutta juuri siksi yhteyksistämme on apua sinulle. Urheilustipendeihin erikoistuneet opintoneuvojamme toimivat Tukholman toimistostamme käsin, mutta auttavat yhtälailla myös suomalaisia opiskelijoita. Etuina on mm.

  • kattava tuntemus USA:n koulutusjärjestelmästä ja urheilustipendeistä
  • valmentajien verkosto, joita käytetään paikan saamiseksi
  • tiettyjen korkeatasoisten korkeakoulujen esivalinta puolestasi
  • olemme sijoittaneet opiskelijoita vuosien varrella hyvin tuloksin
  • hoidamme koko hakuprosessin puolestasi – säästät aikaa ja rahaa
  • tiedät varmasti, mihin olet lähdössä – sekä akateeminen että urheilullinen taso varmistetaan etukäteen
  • takaamme stipendin saajalle paikan yliopiston joukkueesta.

Opintoneuvojamme arvioivat urheilu- ja opintomenestyksesi ja auttavat sopivan yliopiston ja stipendin etsimisessä. Stipendin saaminen ei edellytä maailmanmestaruutta, mutta sinun tulee olla harrastanut lajia ja kilpaillut useamman vuoden. Ota yhteyttä opintoneuvojiimme ja kysy lisää stipendimahdollisuuksistasi.

Kysy urheilusta ja opiskelusta
Varaa aika ilmaiseen tapaamiseen
Ota yhteyttä