Urheilustipendit

Urheilustipendit
HUOM! Emme tällä hetkellä pysty ottamaan vastaan uusia urheilustipendihakemuksia. Ilmoitamme sivuillamme, kun tilanne muuttuu. Sillä aikaa voit toki kysellä muista ulkomaan opintojen vaihtoehdoista.


Kun haluat yhdistää urheilun ja koulutuksen USA:ssa, me autamme. Autamme sinua löytämään parhaan yliopiston vastaamaan sekä akateemisia että urheilullisia tavoitteitasi. Neuvottelemme puolestasi myös parhaan mahdollisen urheilustipendin kattamaan mm. lukukausimaksuja. Saat apua myös hakuprosessin, käytännön asioiden, vakuutusten ja urheilulisenssien kanssa.

Opiskelu USA:ssa on kallista suomalaiseen ilmaiseen opiskeluun verrattuna. Yliopistoihin on kuitenkin mahdollista saada stipendejä sekä muuta rahoitusta. Urheilustipendit on tarkoitettu lahjakkaille urheilijoille, jotka pystyvät yhdistämään huipputason urheilun opintoihinsa.

Urheilu ja opiskelu – Rahoita opiskelu urheilustipendillä

Suuri osa yhdysvaltalaisesta opiskelijaelämästä pyörii urheilun ympärillä, ja tuhannet fanit katsomoissa sekä suorat TV-lähetykset ovat arkipäivää yliopistourheilussa. suuren näkyvyyden ja suosion takia yliopistot myös arvostavat opiskelijoiden hyvää urheilullista menestystä ja haluavat turvata heille parhaat mahdolliset olosuhteet valitsemassaan lajissaan kehittymiseen sekä akateemiseen menestykseen. Urheiluun siis satsataan.

Urheilustipendi KILROYn avulla

KILROYlla on takanaan pitkä historia USA:ssa toimivien yliopistoiden ja valmentajien kanssa ja urheilustipendeihin erikoistuneet opintoneuvojamme auttavat sinua verkostoitumaan juuri oikeiden tahojen ja ammattilaisten kanssa. Hakeaksesi urheilustipendiä kauttamme, tai ollaksesi kiinnostava hakija yliopistoille USA:ssa, sinun ei tarvitse olla maajoukkuetason urheilija. Yliopistourheilu on jaettu useisiin eri divisioneihin, joten riittää, että kuulut johonkin urheiluseuraan, harrastat lajiasi aktiivisesti ja sinulla on näyttöä saavutuksistasi.

Vasemmanpuoleisesta valikosta löydät lisää infoa urheilulajeista sekä urheilustipendin hakemisesta. 

Heräsikö kysymyksiä urheilusta ja opiskelusta?
Varaa aika opintoneuvontaan
Ota yhteyttä