Työharjoittelupaikan etsintäpalvelu

FAQ - Usein kysytyt kysymykset

Kuinka kauan työharjoittelupaikan etsintä kestää?

Suosittelemme varaamaan hakuprosessiin kolmesta neljään kuukautta. Näin meillä on tapeeksi aikaa löytää sopivat yritykset, koordinoida haastattelut, vahvistaa harjoittelupaikka ja auttaa J-1-viisumin hakuprosessissa. Sinulla on myös tarpeeksi aikaa löytää majoitus ja halvat lennot USA:han.

Saanko työharjoittelusta palkkaa?

Koska työharjoittelua pidetään ennen kaikkea oppimisprosessina, monet työharjoitteluista ovat palkattomia. Tämä riippuu kuitenkin yrityksestä. Jotkut yritykset hoitavat majoituksen tai kuljetuksen palkan sijaan, mikä on kuitenkin äärimmäisen poikkeavaa.

Mihin kaupunkeihin voin hakea työharjoitteluun?

Työharjoittelupaikan sijaintiin vaikuttaa omat toiveesi, oman alan työharjoittelupaikkojen yleinen sijainti, sekä itse yrityksen sijainti. Saat tietenkin tehdä viimeisen valinnan sinulle tarjottujen työharjoittelupaikkojen pohjalta.

Pitääkö minun puhua täydellistä englantia?

Täydellistä englantia ei tarvitse puhua, mutta sinun tulisi hallita kieli hyvin, sillä koko harjoitteluohjelman koulutus ja työtehtävät tulevat olemaan englanniksi. Sinun tulisi siis osata vähintää jutustella sujuvasti englanniksi.

Etkö löytänyt vastausta kysymykseesi?
Kysy opintoneuvojiltamme

 

Ota yhteyttä