Työharjoittelu USA:ssa

KILROY on apunasi USA:n työharjoittelupaikan sekä -viisumin hankinnassa
Kuuluuko suunnitelmaan PR-hommat kaupungissa, joka ei koskaan nuku? Entä räjähdysalttiit laboratoriotyöt maailmankuulussa yliopistossa? Vai haluatko oppia kaiken hotellitöistä Bostonissa? Työharjoittelu USA:ssa on seuraava askel urallasi!

Autamme hakuprosessin jokaisessa vaiheessa aina työharjoittelupaikan löytämisestä viisumin hakemiseen. Sinä kerrot unelmasi, me autamme toteuttamaan sen!

 

Työharjoittelupaikka löytyy, mutta viisumi vielä uupuu

Jos sinulla on jo työharjoittelupaikka, voimme auttaa viisumin hakemisessa. Työharjoitteluviisumia ei voi hakea omatoimisesti suoraan USA:n lähetystöstä, vaan tähän tarvitaan sponsoriorganisaatioiden apua. Teemme yhteistyötä tunnettujen viisumisponsorien kanssa ja autamme koko prosessissa helpottaen sinun osaasi.

Lue lisää USA:n työharjoitteluviisumeista

  

Haluat etsiä itse työharjoittelupaikan

Jos haluat hakea työharjoittelupaikkaa itse, sinun täytyy olla pitkäjänteinen ja motivoitunut. Se on haastava, mutta kuitenkin halvin tapa löytää työharjoittelupaikka Yhdysvalloista. Sinä haet paikan itse ja me autamme viisumin, vakuutuksien ja byrokratian kanssa. Suosittelemme olemaan yhteydessä meihin jo ennen harjoittelupaikan etsinnän aloitusta.

Vinkkejä työharjoittelupaikan hakemiseen

  

Työharjoittelupaikan etsintäpalvelu

Työharjoittelupaikan löytäminen ja byrokratiaviidakon selättäminen vaatii hakijalta pitkää pinnaa ja paljon aikaa. Sen johdosta kasvava hakijamäärä käyttää hyödykseen etsintäpalveluamme: sinä päätät minne ja kuinka pitkäksi aikaa haluat lähteä, me etsimme sinulle sopivan harjoittelupaikan. Meillä on laaja yhteistyöverkosto Yhdysvalloissa ja pitkä kokemus alalta, mikä säästää sinun aikaasi ja takaa  sopivimman työharjoittelupaikan löytymisen! 

Lue lisää etsintäpalvelustamme

 

Kiinnostaako työharjoittelu Yhdysvalloissa?
Ota suoraan yhteyttä!
Ota yhteyttä