Työharjoitteluohjelma Kiinassa

Työharjoitteluohjelma Kiinassa

KILROY tarjoaa vertaansa vailla olevan mahdollisuuden lähteä työharjoitteluun Kiinaan. Yhteistyökumppanillamme on kontakteja eri aloilla Pekingissä ja Shanghaissa. Työharjoittelu Kiinassa on kunnianhimoisen työharjoittelijan kohde.

Yhteistyökumppanimme

Yhteistyökumppanimme järjestää työharjoittelupaikkoja Kiinaan ja auttaa näin työkokemuksen kartuttamisessa, samalla lähentäen idän ja lännen välejä viimeisten 20 vuoden ajan. Yhteistyökumppanimme kautta saat mahdollisuuden lähteä Kiinaan hankkimaan arvokasta työkokemusta yhdessä maailman nopeimmin kasvavista maista. Yhteistyökumppanimme on auttanut satoja saamaan täydellisen Kiina-kokemuksensa.

Kiinan yhteistyökumppanimme työharjoitteluohjelmat

Yhteistyökumppanillamme on työharjoitteluohjelmia melkein kaikilla aloilla. Parhaiten edustettuna ovat kuitenkin kansainvälisen liiketalouden, markkinoinnin, PR:n, media-opintojen ja service-learning-opintojen harjoittelut.

Shanghai on yksi maailman suurimmista kaupallisista keskittymistä ja Peking on monien kiinnostavien startup-yritysten koti, joten ota nämä seikat huomioon miettiessäsi mahdollista työharjoittelupaikkaa.

Yhteistyökumppanimme erinomainen maine

 • 2011 ASEAN Outstanding Business Award
 • 2012 JCI Socially Responsible Company Award

Mitä voit odottaa työharjoittelulta

Työharjoitteluohjelma räätälöidään harjoittelijan tarpeiden mukaan. Yhteistyökumppanillamme on monia yhteistyöorganisaatioita Kiinassa. Yrityksiä ja organisaatioita on monia erikokoisia ja erinäköisiä. Työharjoittelijat saavat monipuolisia ja vaativia tehtäviä, integroituen täysivaltaisiksi työyhteisön jäseniksi. Osa yrityksistä pystyy myös tarjoamaan vakituisia työpaikkoja kiinnostuneille.

Mitä ohjelmaan kuuluu

Yhteistyökumppanimme haluaa tarjota Kiinaan lähteville työharjoittelijoille mahdollisimman kattavan ja opettavan työharjoittelukokonaisuuden, jotta koko kokemus ei olisi vähempää kuin täydellinen. Kokonaisuuteen kuuluvat seuraavat asiat:

 • Ennen lähtöä annettava infopaketti, johon kuuluvat täydet oppaat asumisesta ja työskentelystä Kiinassa. Paketti auttaa valmistautumisessa kulttuurishokkiin ja kertoo kiinalaisesta kulttuurista ja tavoista.
 • Apua viisumiasioissa. Autamme viisumin hankinnossa ja hoidamme kaikki tarpeelliset dokumentit kuntoon mitä F-luokan työharjoitteluviisumin saamiseksi tarvitaan.
 • Saapumis- ja tervetulopaketti, johon kuuluu mandariinikiinan sanakirja, ensiapukortti, SIM-kortti, kännykkä ja matkakortti.
 • Kattava orientaatio Kiinaan, jossa perehdytään Kiinan kulttuuriin, tapoihin ja bisnes-etikettiin ja kaikenlaiseen muuhun käytännölliseen. Orientaatiotilaisuudessa tutustutaan samalla muihin työharjoittelijoihin.
 • Mandariinikiinan oppitunteja. Kolme tuntia kielen opiskelua viikossa. Tunnit käydään työharjoittelun ohessa.
 • Majoitus, joka jaetaan muiden Kiinaan lähtevien työharjoittelijoiden kanssa.
 • Sosiaalisia ja kulttuurisia aktiviteetteja. Järjestämme työharjoittelijoille säännöllisiä aktiviteetteja, joiden aikana pääsee tutustumaan kiinalaiseen kulttuuriin.
 • Bisnes- ja verkostoitumistilaisuuksia. Verkostoituminen on tärkein tapa hoitaa bisneksiä Kiinassa. Pidämme sinut ajan tasalla kaikista hyödyllisistä tilaisuuksista.
 • Järjestämme (ja rohkaisemme) matkustusmahdollisuuksia Pekingin ja Shanghain ulkopuolelle. Kiinaa kannattaa nähdä mahdollisimman paljon.
 • Lähetämme kuukausittaisen uutiskirjeen työharjoittelijoille, missä kerrotaan tulevista tapahtumista ja annetaan hyödyllistä käytännön tietoa.
 • Työtodistus ja sertifikaatti työharjoittelun suorittamisesta.
 • Alumni-verkosto. Tapaa, tutustu ja hyödynnä vanhojen ja uusien työharjoittelijoiden tietotaitoa.
 • Stipendi työharjoittelupäiville, yli kolme kuukautta kestäville työharjoittelujaksoille. Stipendi on noin 50-100 RMB/työpäivä. Stipendi kuuluu suurimpaan osaan työharjoitteluista. (Hotelli- ja ravintola-alan työharjoitteluun kuuluu myös majoitus ja ruoka).
 • 24/7 tavoitettavissa oleva tuki ja turva. Kansainvälinen ja paikallinen henkilökuntamme on aina tavoitettavissa koko työharjoittelun ajan. Henkilökunta on joko itse käynyt työharjoittelun tai ovat kaksikielisiä.

Kelpoisuus

Yhteistyökumppanimme työharjoitteluohjelmat on tarkoitettu kunnianhimoisille opiskelijoille tai vastavalmistuneille. Työharjoittelupaikan hakijoiden tulee täyttää seuraavat vaatimukset:

 • Olla täyttänyt 18 vuotta.
 • Hallita englanti suullisesti ja kirjallisesti. Mandariinikiinaa ei tarvitse osata.
 • Opiskella tai olla vastavalmistunut yliopistosta tai ammattikorkeakoulusta.

Työharjoittelijamme ovat motivoituneita ja lahjakkaita yksilöitä, jotka haluavat rakettimaisen startin uralleen. Työharjoittelijoiden tulee olla joustavia, positiivisia, aktiivisia sekä innokkaita kohtaamaan haasteita ja ottamaan vastuuta. Työharjoittelijat saavat monia haastavia tehtäviä, joiden avulla voit esitellä osaamistasi niin yksilönä kuin ryhmän jäsenenäkin.

Ota yhteyttä