Internships Down Under -ohjelma

Hakuprosessin eteneminen

Kun olemme vastaanottaneet hakemuksesi, hakuprosessi jatkuu seuraavasti:

Vaihe 1: Tervetuloa

Yhteistyökumppanimme, Internships Down Under, lähettää tervetulosähköpostin hakijalle, jossa vahvistetaan toivotut aloitus- ja lopetuspäivämäärät, sijainti ja ala. Sähköpostissa kerrotaan myös enemmän hakuprosessista.

Vaihe 2: Haastattelu

Kun hakijalle on löydetty sopiva yritys, Internships Down Under ottaa yhteyttä hakijaan järjestääkseen puhelin- tai online-haastattelun hakijan ja yrityksen välille. Hakijalle lähetetään myös tarkempaa tietoa yrityksestä, joka hakijaa haastattelee.

Vaihe 3: Harjoittelupaikan tarjoaminen

Internships Down Under ja hakijaa haastatellut yritys keskustelevat haastattelun jälkeen. Jos yritys on ollut hakijaan tyytyväinen, harjoittelu vahvistetaan sopimuksella. Sopimus lähetetään sitten hakijalle allekirjoitettavaksi. Jos hakijaa ei hyväksytä tai hakija ei ole tarjottuun harjoittelupaikkaan tyytyväinen, Internships Down Under jatkaa sopivan yrityksen etsimistä.

HUOM. Internships Down Under ei järjestä loputtomasti haastatteluja. Jos hakija ei ole tyytyväinen tarjottuun paikkaan, hän voi hyvistä syistä ohittaa paikan. Samaa paikkaa ei kuitenkaan tulla tarjoamaan enää uudestaan. Suosittelemme, että jos hakija on paikkaan tyytyväinen, hän ottaa sen vastaan.

Vaihe 4: Järjestelyt

Hakija järjestää vakuutuksen, lennot ja viisumin. Voimme auttaa majoituksessa, vakuutuksissa ja lentokenttäkuljetuksissa.

Vaihe 5: Juuri ennen lähtöä

Juuri ennen lähtöä Internships Down Under ottaa yhteyttä hakijaan ja varmistaa, että tämä on valmistautunut harjoitteluun ja on tietoinen harjoittelupaikan sijainnista, pukukoodista ja työtunneista.

Vaihe 6: Tervetuloa Australiaan

Kun hakija saapuu Australiaan, on suositeltavaa vierailla Internships Down Underin toimistossa noutamassa tervetulopaketti, joka sisältää kaikki tarpeelliset tiedot orientaatioon ja sujuvaan alkuun.

Vaihe 7: Työharjoittelu alkaa

Työharjoittelu alkaa esittelyllä yritykseen. Esittelyssä harjoittelijalla on mukana Internships Down Underin tarkastuslista, jonka avulla voi varmistaa kaiken olevan kunnossa.

Vaihe 8: Jotta kaikki sujuisi kunnolla

Internships Down Under lähettää viikoittaisia uutiskirjeitä, kuukausittaisia koulutusmanuaaleja, järjestää sosiaalisia tapahtumia ja viikonloppumatkoja. Samalla saat sähköposteja, joiden kautta harjoittelija voi antaa palautetta ja huolehtia itse, että harjoittelu sujuu mallikkaasti.

Vaihe 9: Työharjoittelun jälkeen

Työharjoittelun jälkeen harjoittelija saa työtodistuksen, jossa eritellään työtehtävät ja vastuualueet. Työharjoitteluajan jälkeen harjoittelija voi tietenkin jäädä Australiaan pidemmäksi aikaa koko Working Holiday -viisumin voimassaoloajaksi.

Kiinnostaako työharjoittelu Australiassa?
Ota yhteyttä
Ota yhteyttä